Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen avulla työvoimaa nopeasti ja helposti

Rakennusalan henkilöstövuokraus

Sihdin avulla henkilöstövuokraus on sujuvaa, joustavaa ja varmaa. Sihti on historiansa alusta lähtien erikoistunut rakennusalan henkilöstövuokraukseen, ja lisäksi toimitamme ammattilaisia myös asuin- ja toimitilarakentamisen, maanrakennus- ja kaivosalan, rakennusprojektien tuki- ja asennuspalvelujen tarpeisiin sekä teollisuuden huoltoseisokkeihin. Henkilöstövuokrauksella saat työvoimaa käyttöösi juuri silloin, kun sitä tarvitset – tiedämme, että toisinaan tarve tulee nopeallakin aikataululla. Kun työntekijöiden etsimisen, valintaprosessin ja työsuhdeasiat hoitaa ulkopuolinen asiantuntija, jää yrityksellesi enemmän aikaa ja resursseja keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Kerro meille, millaisia työntekijöitä yrityksesi tarvitsee – me hoidamme työntekijät paikalle sovittuun aikaan. Sihdillä on yli 12 vuoden kokemus rakennusalan henkilöstövuokrauksesta.

Icon

Tehokas ja asiantunteva palvelu

Icon

Selkeä kustannusmalli
– ei yllättäviä kuluja

Icon

Palvelemme ympäri Suomen

Miksi valitsisit Sihdin?

Koko Suomen kattavan työntekijä- ja asiantuntijaverkostomme avulla löydämme yrityksellesi työntekijöitä nopeasti ja vaivattomasti. Huolehdimme, että työntekijöillämme on kaikki työn tekemiseen tarvittavat luvat kunnossa ja tarvittavaa osaamista. Varustamme työntekijämme aina laadukkailla varusteilla kypärästä suojalaseihin ja turvakengistä vaatteisiin. Hoidamme myös kaikki työntekijän työsuhdeasiat työsopimuksen kirjoittamisesta ja palkanmaksusta lähtien. Yrityksesi saa sen mitä tarvitsee – hyvän ja varman työpanoksen.

Reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Useat Sihtiläiset ovat hankkineet työkokemusta myös rakennusalalta ja tuntevat siten asiakkaiden tarpeet ja työn asettamat vaatimukset. Henkilökuntamme osaa kertoa työnhakijoille, mistä kussakin tehtävässä on kysymys, ja tunnistaa kuhunkin hommaan parhaiten soveltuvat tekijät.

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Icon
Aloitetaan yhteistyö!

Ota yhteys Sihdin asiantuntijaan tai jätä yhteydenottopyyntö! Määrittelemme kanssasi hakijaprofiilin yrityksesi tarpeiden pohjalta. Tämän pohjalta kontaktoimme olemassa olevien verkostojemme soveltuvimmat työnhakijat ja avaamme tarvittaessa haun Suomen suurimpiin työnhakuportaaleihin sekä digitaalisiin mainoskanaviin.

Icon
Hakijakartoitus

Haastattelemme soveltuvimmat kandidaatit sekä varmistamme, että työntekijällä on kaikki vaadittavat luvat ja pätevyyskortit voimassa ja myös työtehtävässä tarvittavat varusteet. Esittelemme sinulle työhön parhaiten soveltuvimmat hakijat ja tuemme sinua päätösten teossa.

Icon
Työntekijä valmis työmaalle

Solmimme työsopimuksen valittujen työntekijöiden kanssa – ja he ovat valmiita työskentelemään työmaallasi. Työnantajavastuu on kokonaisuudessaan Sihdillä, ja huolehdimme työntekijästämme koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Miksi henkilöstövuokraus on hyvä ratkaisu?

Sihdin palvelut ovat räätälöitävissä sinun yrityksesi tarpeiden mukaisesti.  Me Sihdillä toimimme vastuullisesti, luottamuksellisesti, laadukkaasti ja arvopohjamme mukaisesti varmistaaksemme, että asiakasyrityksemme ja hakijamme ovat tyytyväisiä. Pyrimme aina luomaan luottamuksellisen ja syvän kumppanuussuhteen asiakkaisiimme, jotta osaamme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla muuttuvissa tilanteissa. Joustavuus on henkilöstövuokrauksen avainasia, ja vuokratyöntekijä onkin mahdollista työllistää Sihdin kautta vain muutaman päivän kiireavuksi, pidempiaikaiseen projektiin tai vakituiseenkin työsuhteeseen.  Olemme tukenasi myös tilanteissa, joissa on hankalaa ennakoida, mikä henkilöstömäärän tarve todellisuudessa on.

 

AsiakasSihti vastaa työnantajan velvollisuuksista

Henkilöstövuokrauksessa sinun ei tarvitse huolehtia työnantajan velvollisuuksista, vaan Sihti vastaa muun muassa palkanmaksusta ja muista työsuhteisiin liittyvistä kuluista.

Sihti panostaa työturvallisuuteen

Henkilöstövuokrausyrityksellä on yleisvastuu työturvallisuusasioiden hoitamisessa. Sihdin tavoitteena on nolla työtapaturmaa kaikilla työmailla, ja kehitämmekin työturvallisuuteen liittyviä toimintatapoja jatkuvasti. Sihdillä perehdytetään kaikki työntekijät perusteellisesti ennen työn aloitusta esimerkiksi työturvallisuusoppailla ja -videoilla.

Sihti - selkeä kustannusmalliSihti varmistaa, että vältyt yllättäviltä kustannuksilta

Yksi tavanomaisimmista oletuksista on se, että määräaikaisen työntekijän palkkaamisesta syntyy paljon kuluja. Kun Sihti on HR-kumppanisi, me vastaamme muun muassa vakuutusmaksuista ja sairaslomakuluista. Me veloitamme sinulta vain työntekijän toteutuneet työtunnit. Näin ollen vältyt yllättäviltä kuluilta jq voit ennakoida paremmin, kuinka paljon lisähenkilöstön palkkaaminen todellisuudessa maksaa.

Sihti-rakennusalan henkilöstövuorkausSihti tarjoaa osaamista joustavasti

Miten hommat etenevät työmaalla, jos omat työntekijät ovat sairaina tai lomilla? Entä jos töitä tuleekin äkillisesti lisää? Työnantajan eteen saattaa tulla yllättäviä tilanteita, jolloin työntekijöitä tarvitaan nopealla aikataululla. Henkilöstövuokrauksen käyttöä kannattaakin hyödyntää esimerkiksi vilkkaimpana sesonkiaikana tai sairauslomasijaisuuksissa.

Henkilöstövuokraus on hyvä ratkaisu esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

 • Arrow icon Projektit
 • Arrow icon Poissaolotuuraukset
 • Arrow icon Kiireapu
 • Arrow icon Sesongit
 • Arrow icon Huoltoseisokit
 • Arrow icon Henkilöstön vaihtuvuus

Kattavat HR-palvelumme vastaavat vaativiinkin tarpeisiin

Sihti on erikoistunut rakennusalan, teollisuuden ja huoltoseisokkien henkilöstöpalveluihin. Erikoistumalla voimme varmistaa palvelumme laadukkuuden myös hyvin vaativissa henkilöstötarpeissa. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti vahvalla toimiala- ja paikallistuntemuksella.

Lisää näkyvyyttä hakijamarkkinoinnilla!

Sihdin laajasta työnhakija- ja työntekijäverkostosta löytyy usein nopeastikin oikea tekijä työmaalle, tuotantolinjalle tai teollisuuden tehtäviin. Lisäksi hyödynnämme kattavaa digitaalista hakijamarkkinointia löytääksemme ja houkutellaksemme ne työnhakijat, joilla ei ole aktiivinen työnhaku käynnissä juuri nyt.

Lue lisää hakijamarkkinoinnista

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!