Sihdin toimistot

Ota Sihtiin yhteyttä!

Sihdin toimistot löytyvät ympäri Suomen

Henkilöstöratkaisut koko Suomessa

Sihdin toimistot palvelevat työnhakijoita, työntekijöitä ja yrityksiä ympäri Suomen. Tarjoamme uudelle uralle suuntaaville Suomen parhaat työpaikat ja asiakasyrityksillemme laadukkaimmat henkilöstöratkaisut asuin- ja toimitilarakentamisen, maanrakennus- ja kaivosalan, rakennusprojektien tuki- ja asennuspalvelujen sekä teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoilla.

Paikallisuus on ollut Sihdin toiminnassa aina kivijalkana. Ymmärrämme, millaisia alueellisia haasteita ja mahdollisuuksia voi olla niin yrityksen kuin työnhakijan näkökulmasta. Kaikki Sihdin yhdeksän toimipistettä palvelevatkin lähialueidensa kuntia ja kaupunkeja. Ota siis meihin yhteyttä, vaikkei juuri sinun paikkakunnallasi sijaitse Sihdin toimipistettä – autamme työnhakijoita löytämään alueen mielenkiintoisimmat työtehtävät ja yrityksiä tavoittamaan sopivat työntekijät sijainnista riippumatta!

Sihdin toiminta käynnistyi vuonna 2009 Tampereella, jossa pääkonttorimme sijaitsee edelleen. Sihti toimii myös pääkaupunkiseudulla, Turussa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Kajaanissa, Oulussa ja Rovaniemellä.

Sihdin eri kaupungeissa sijaitsevat toimistot tekevät tiivistä yhteistyötä. Lisäksi ripeää ja joustavaa toimintaamme tehostaa yhteistyö emoyhtiömme Adeccon kanssa – yhdessä voimme auttaa mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti asiakasyrityksiämme missä tahansa henkilöstötilanteessa ja tarjota työnhakijoille kattavasti eri toimialojen meielenkiintoismmat työpaikat.

Sihdin toimistot

Tampere

+358 10 320 6500

Tampellan Esplanadi 2
33100 Tampere


Lue lisää

Sihti on suomalainen henkilöstöpalvelun yritys, jonka ymmärrys suomalaisista työmarkkinoista on vertaansa vailla. Vankka paikallisosaamisemme ja kattavat, alueelliset verkostomme ovat asiakasyritystemme ja työntekijöidemme hyödynnettävissä koko Suomen alueella, aina maamme eteläisiltä rantakallioilta pohjoisen tuntureille. Ota siis lähimpään Sihdin toimistoon yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua!

Sihdin pääkonttori sijaitsee Tampereella

Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Tampellan Esplanadi 2
33100 Tampere

+358 10 320 6500 Aukioloajat: Ma-Pe 8-16

Rekrytointipalvelu Sihti Oy

E-laskut
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003722425579
Välittäjä: Ropo Capital
Välittäjän tunnus: 003714377140

Paperilaskut
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
PL 8108
02066 DOCUSCAN

Sihti Finance Oy

E-laskut
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus: )003725267924
Välittäjä: Ropo Capital
Välittäjän tunnus: 003714377140

Paperilaskut
Sihti Finance Oy
PL 8084
02066 DOCUSCAN

Mistä haluat tietää lisää?

Etsitkö työntekijää?

Jätä yhteydenottopyyntö ja otamme sinuun yhteyttä!

Pyydä tarjous
Etsitkö työtä?

Selaa työpaikkojamme tai jätä avoin hakemuksesi!

Työpaikkoihin

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!