Henkilöstöalan palvelut toimialakohtaisesti

Sihdin toimialat ovat rakennusala, teollisuus ja huoltoseisokit. Erikoistumalla näihin kolmeen toimialaan voimme varmistua siitä, että pystymme täyttämään näiden toimialojen vaativimmatkin erityistarpeet ja vastaamaan yritysten vaihtuviin tilanteisiin nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme asiakasyrityksillemme kaikki henkilöstöpalvelut joustavasti yhden luukun periaatteella ja koko Suomen laajuisesti.

Sihdin toimialaymmärrystä tukee se, että usealla Sihtiläisellä on omakohtaista kokemusta päätoimialojemme töistä. Voimme siis todeta, että tiedämme, mitä osaamista työpaikoilla tarvitaan ja puhumme asiakkaan ja työntekijän kanssa yhteistä kieltä.

Sihdin toimialat

Pääset lukemaan lisää sinua kiinnostavasta toimialasta klikkaamalla kuvapainiketta.

Etkö löydä etsimääsi?

Asiantunteva henkilöstömme voi auttaa sinua koko Suomen alueella, etsitpä uutta työntekijää tai työtä.
Ota siis meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua!

Ota yhteyttä
Rakennus

Rakennusalalla tilanteet muuttuvat hyvin nopeasti. Yrityksen henkilöstötarpeessa voi ilmetä ennakoimattomia muutoksia työmaan eri vaiheissa, minkä vuoksi alaa ymmärtävä, asiantunteva HR-kumppani tuo joustoa ja tehokkuutta henkilöstötarpeiden täyttämiseen. Laajat verkostomme takaavat sen, että osaavia työntekijöitä on mahdollista löytää nopeallakin aikataululla. Kauttamme onnistuu niin rakennustyöntekijöiden henkilöstövuokraus kuin vaativat toimihenkilörekrytoinnit.

Lue lisää
Huoltoseisokit

Huoltoseisokki on ratkaisevan tärkeä ajanjakso tehtaan tulevaisuuden toiminnan varmistamiseksi. Huoltoseisokin aikaisilla huolto- ja kunnossapitotoimenpiteillä mahdollistetaan tehtaan toimintojen häiriöttömyys ja turvallisuus niin lähitulevaisuudessa kuin myös myöhempinä vuosina.Varmista, että yrityksesi huoltoseisokki sujuu sovitussa aikataulussa ja turvallisesti – valitse HR-kumppaniksesi huoltoseisokkipalveluiden asiantuntija, joka ymmärtää toimialasi erityistarpeet! Sihdin henkilöstövuokrauspalveluiden avulla yrityksesi saa tarvitsemaansa työvoimaa joustavasti ja nopeasti.

Lue lisää
Teollisuus

Kokoonpano- ja elintarviketyöstä LVI-osaamiseen, sähkö- ja automaatioasentajasta metalliammattilaiseen ja prosessityöntekijästä projekti-insinööriin – teollisuuden ja tuotannon työtehtävät tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia niin työelämässä aloitteleville kuin pitkän kokemuksen kerryttäneille ammattilaisille. Teemme yhteistyötä niin pienten konepajojen kuin kansainvälisten yritysten kanssa.

Lue lisää

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!