Arviointipalvelut

Tukenasi rekrytointipäätöksissä ja esihenkilötyössä

Soveltuvuusarvioinnit

Oikeiden osaajien sijoittaminen oikeisiin tehtäviin on yksi tärkeimmistä aineksista yrityksesi liiketoiminnan kehittämisessä. Miten voi kuitenkin varmistua siitä, että yritykseen palkattava uusi työntekijä on juuri se oikea?

Asiantuntevana rekrytointikumppanina me Sihdillä varmistamme, että yrityksesi uuden ammattilaisen osaaminen, taidot ja ominaisuudet vastaavat yrityksesi tarpeita. Painotamme erinomaisen ja luottamuksellisen hakijakokemuksen, asiakaslähtöisen toiminnan ja laadukkaiden arviointimenetelmien merkitystä arviointipalvelumme rakentamisessa.

Soveltuvuusarviointi tukee rekrytointipäätöksen tekemistä tehtävätasosta riippumatta. Sihdin soveltuvuusarviointipalvelut ovat hyödynnettävissäsi niin operatiivisten roolien, esihenkilö- ja asiantuntijatehtävien kuin päällikkötason osaajien rekrytointiprosesseissa.

 

Icon

Varmuutta objektiivisen rekrytointipäätöksen tekemiseen

Icon

Hakijan kokonaisvaltaisen soveltuvuuden selvittäminen tehtävän vaatimuksiin verraten

Icon

Tukea tulevaisuuden esihenkilötyöhön ja uuden työntekijän sitouttamiseen

Mitä soveltuvuusarvioon kuuluu?

Hakijoiden soveltuvuuden ja motivaation selvittämiseksi Sihdin soveltuvuusarvioinnissa hyödynnetään erilaisia, tehtäväkohtaisia arviointimenetelmiä, esimerkiksi työpersoonallisuuskyselyjä, työsimulaatioita sekä taito- ja kykytasoa kartoittavia testejä. Koko arviointiprosessi hinnaltaan, sisällöltään ja aikataulultaan räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Jotta voimme tukea yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla, toteutamme arviointipalvelumme emoyhtiömme Adeccon kautta. Arviointipalvelut ovat yrityksesi hyödynnettävissä koko Suomen alueella – alueelliset Adeccon arviointikonsultit ovat sertifioituja arviointiammattilaisia, joiden työskentely perustuu eettisyyteen, luottamukseen ja alan standardien ehdottomaan noudattamiseen.

Lue lisää arvioinneistamme

Tiesitkö?

 • Arrow icon Soveltuvuusarviointi on luotettava keino ennustaa menestystä työssä.
 • Arrow icon Vaikka valintavaiheessa korostuvat henkilön taidot ja osaaminen, työsuhteen päättymiseen johtavat useimmiten persoonallisuustekijät.

Henkilöstön kehittämisen palvelut

Soveltuvuusarviointipalvelujen lisäksi toteutamme Adeccon kanssa myös erilaisia henkilöstön kehittämisratkaisuja, jotka tuovat yrityksellesi tukea muutostilanteissa, esihenkilötyöskentelyssä, henkilöstön urasuunnittelussa sekä yrityksen vahvuuksien ja kehittämiskohteiden tunnistamisessa.

Potentiaalikartoitukset

Potentiaalikartoitus on erinomainen työkalu, kun yrityksessäsi on tarvetta henkilöstön vahvuusalueiden tunnistamiseen. Potentiaalikartoitus antaa objektiivista tietoa henkilöstön työskentelytavoista, työmotivaatioon vaikuttavista seikoista sekä ominaisuuksista esimerkiksi organisaation muutostilanteissa, koko henkilöstön tai yksittäisen työntekijän urasuunnittelussa tai tietyn organisaation osaston vahvuuksien ja kehityskohteiden tunnistamisessa.

360- ja 180-palautekyselyt

Monitahopalautekyselyjen tarkoituksena on antaa työkaluja johtamistyöskentelyn kehittämiseen tai esihenkilötyöhön muutostilanteissa. Lisäksi monitahopalautekyselyistä yritys saa avaimet paremman palaute- ja vuorovaikutuskulttuurin rakentamiseen.

Sekä 360- että 180-palautekyselyjen avulla kerätään palautetta esihenkilötyöskentelystä eri yhteistyökumppaneilta, kuten alaisilta, kollegoilta ja esihenkilöiltä.

Tarjoamme sinulle:

Icon
Kumppanuutta

Sihti on yrityksellesi luotettava HR-kumppani missä tahansa henkilöstötilanteessa. Rakennamme arviointipalvelut vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Icon
Ammattitaitoa

Arviointipalvelustamme saat työkalut rekrytointipäätöksen tekemiseen ja myös tukea tulevaisuuden esihenkilötyöhön.

Icon
Ketteryyttä

Rakennusalalla henkilöstötilanteet voivat muuttua nopeasti – Sihdin avulla yrityksesi voi turvata riittävän osaamisen nyt ja tulevaisuudessa.

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!