Hämeenlinna

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Hämeenlinnassa

Kehittyvän ja elinvoimaisen Hämeenlinnan sijainti erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Tampereen ja Helsingin kaupunkiseutujen välissä ovat alueen valttikortteja ja takaavat kaupungin kasvupotentiaalin myös jatkossa. Hämeenlinna on myös kaupunki, jossa palvelut ja luonnonrauha ovat lähellä – niin on myös Sihdin toimipiste. Sihti on toiminut Hämeenlinnan seudulla jo vuodesta 2009 lähtien ja auttanut rakennusalan tekijöitä ja yrityksiä kohtaamaan toisensa työmarkkinoilla. Sihti tarjoaakin mielenkiintoisimmat rakennusalan työpaikat Hämeenlinnassa.

Hämeenlinnan kokeneista ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa toimiston jakaa emoyhtiömme Adeccon tiimi. Vaikka Sihti onkin osa kansainvälistä Adecco-konsernia, paikallinen, ripeä ja ihmisläheinen toiminta pysyy aina toimintamme keskiössä. Tavoitteenamme Sihdillä on ollut, että yritykset ja osaavat tekijät kohtaavat oikealla hetkellä oikealla tavalla!

Yhteystiedot

Hämeenlinna

Kasarmikatu 14,
13100 Hämeenlinna

+358 50 4444 477 Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä!

Anita Fokin

Yksikön päällikkö

Phone icon +358 40 632 6465 Email icon anita.fokin@adecco.fi
Aku Kattainen

Myyntipäällikkö

Phone icon +358 50 444 4477 Email icon aku.kattainen@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Hämeenlinnassa

Rakennusala on Hämeenlinnan Sihdin vahvin toimialue, mutta tuemme henkilöstöalan kumppanina myös tuotannon alalla toimivia yrityksiä. Painotamme toiminnassamme Hämeenlinnan talousalueen syvällistä ymmärtämistä – paikallisuus on yksi Sihdin toiminnan kivijaloista, ja tämä pätee myös Hämeenlinnassa.

Rakennamme tarjoamamme henkilöstöratkaisut vastaamaan aina asiakasyritystemme erilaisia tarpeita – Hämeenlinnan seudulla monet yritykset ovat pienehköjä, muutaman henkilön työllistäviä yrityksiä, mutta yhtä lailla palvelemme myös suurempia ja kansainvälisesti toimivia konserneja.

Yrityksen kokoluokasta tai toimialasta riippumatta Hämeenlinnan seudulla Sihti palvelee laveaa asiakaskuntaansa laadukkaasti ja joustavasti, ja ammattitaitoinen tiimimme tunnistaa kunkin asiakkaamme tarpeet ja vaatimukset. Meille on tärkeää pitää tiivistä yhteyttä asiakkaisiimme; toimiva ja mutkaton yhteydenpito asiakkaidemme kanssa mahdollistaa, että yritysten tarpeet huomioidaan nopeasti ja ketterästi. Olemmekin saaneet kiitosta asiakkailtamme erityisen ripeästä tahdistamme!

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Hämeenlinnassa

Työntekijöidemme viihtyminen ja tyytyväisyys ovat Hämeenlinnan Sihdillä tärkeässä roolissa. Pidämme työntekijöihimme säännöllisesti yhteyttä, jotta voimme tukea heitä kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Haluamme auttaa työnhakijoita sihtaamaan mielenkiintoiseen työpaikkaan – Hämeenlinnan Sihdin avulla voit työllistyä vuokratyösuhteessa Sihdin kirjoille tai asiakasyrityksemme työntekijäksi. Hämeenlinnan alueella on erilaisia työpaikkoja tarjolla rakennustyöntekijästä bitumikattoasentajaan, joten jos tähtäät uuteen työpaikkaan rakennusalalla, käy selaamassa Sihdin avoimet työpaikat Hämeenlinnan alueella. Voit myös suoraan olla yhteydessä meihin!

Etsin työtä

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:





  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!