Jyväskylä

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Jyväskylässä

Sihdin Jyväskylän tiimi on auttanut työntekijöitä ja uusia osaajia etsiviä yrityksiä löytämään toisensa jo vuodesta 2016. Kasvavassa ja kehittyvässä Jyväskylässä on tarjolla mielenkiintoisia työpaikkoja rakennusalalla, joten tarjoamme mielenkiintoisimmat työpaikat Jyväskylässä työnhakijoillemme!

Sihti Jyväskylän mahtava tiimi koostuu hyvinkin erilaisista ja eri ikäisistä tekijöistä erilaisilla taustoilla. Koemme, että tämä on rikkaus niin työnhakijoiden kuin asiakkaiden parissa toimiessamme! Lisäksi tiimiämme luotsaavalla yksikön päälliköllä Tealla on jo vuosikymmenten kokemus alasta ja asiakkuuksista – ymmärrämme, millaisia erityisvaatimuksia rakennusalan erilaisissa henkilöstötilanteissa vaaditaan.

Yhteystiedot

Jyväskylä

Ilmarisenkatu 1,
40100 Jyväskylä

+358 50 444 4426 Aukioloajat: Ma-ti 9-16, ke-pe 9-15, ja muina aikoina sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä!

Joni Lindgren

Avainasiakaspäällikkö

Phone icon +358 40 183 4540 Email icon joni.lindgren@sihti.fi
Tapio Korhonen

Myyntipäällikkö

Phone icon +358 50 444 4426 Email icon tapio.korhonen@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Jyväskylässä

Jyväskylän ammattitaitoisessa Sihti-tiimissä keskitytään ennen kaikkea rakennusalan henkilöstövuokrauspalveluihin, mutta tuemme asiakasyrityksiämme myös haastavissa rekrytoinneissa, jolloin yrityksen valitsemat työntekijät työllistyvät yrityksen kirjoille. Lisäksi autamme asiakkaitamme myös teollisuuden nopeissakin henkilöstötilanteissa – oletko jo tutustunut huoltoseisokkitiimiimme?

Kokeneet konsulttimme pystyvät tarjoamaan ratkaisun mihin tahansa henkilöstökysymykseen yrityksen suuruusluokasta riippumatta, ja teemme yhteistyötä niin paikallisesti toimivien pk-yritysten kuin suurempien konsernien kanssa.

Etsiipä yrityksesi rakennusapulaista, timpuria tai rakennustyöntekijää uudis- ja saneerauskohteisiin, meillä saattaa olla jo tiedossa yrityksesi tarpeisiin sopiva tekijä! Sihti Jyväskylän tiimillä on laajat työntekijäverkostot Keski-Suomen vehreän maakuntakeskuksen alueella.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Jyväskylässä

Me Sihdillä haluamme panostaa työntekijöidemme viihtyvyyteen ja vastaamme siitä, että työntekijöidemme työsuhteissa kaikki on hyvin. Rakennusalalla työtehtävät ja kohteet voivat vaihtua, mutta toimintamme ytimen muodostaa vastuullisuus: painotamme voimakkaasti esimerkiksi työturvallisuuden merkitystä työsuhteissa. Pidämme työntekijöihimme jatkuvasti yhteyttä varmistaaksemme, että työntekijämme viihtyvät Sihtiläisinä.

Jyväskylän alueella on hyvin erilaisia työpaikkoja rakennusalalla. Esimerkiksi ammattitaitoiset timpurit, kaivinkoneenkuljettajat ja maalarit sekä toisaalta työkokemuksen kerryttämistä kaipaavat aputyöntekijät löytävät kauttamme työpaikkoja. Lisäksi huoltoseisokkitiimimme auttaa työnhakijoita työpaikan tavoittamisessa teollisuuden tehtävissä.

Työtä hakevien suuntaan haluamme olla helposti lähestyttävä henkilöstöalan toimija. Meihin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, joten jos sinulla on uusi työ haussa, soita meille ja kerro, millaista työtä etsit! Autamme mielellämme sinua saamaan lisää juuri sellaista työkokemusta kuin haluat.

Etsin työtä

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!