Kuopio

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Kuopiossa

Sen lisäksi, että Kuopio on tunnetusti Mualiman napa, me Sihdillä olemme auttaneet työnhakijoita löytämään houkuttelevimmat työpaikat Kajaanissa ja siten auttaneet asiakasyrityksiämme löytämään osaavaa työvoimaa jo vuodesta 2018. Microkadulla sijaitsevan Sihti Kuopion kynnys on savolaiseen tapaan erittäin matala. Sen yli voi kuka tahansa astua kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia!

Sihti Kuopion tiimissä on raudanlujaa ammattitaitoa rakennusalan henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista. Tiimimme toiminnassa painottuu tekemisen meininki – autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme joka päivä innostuneella asenteella. Siinä missä Kuopion sanotaan olevan hyvän elämän pääkaupunki, me Sihdillä pyrimme osaltamme mahdollistamaan ratkaisuja hyvään työelämään kuuntelemalla tarkasti työntekijöitämme ja asiakkaitamme.

Kuopio

Kuopio

Microkatu 1,
70210 Kuopio

+358 40 481 1405 Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä!

Tomi Rautsi

Yksikön päällikkö

Phone icon +358 50 441 8931 Email icon tomi.rautsi@adecco.fi
Rosa Pitkänen

Asiakkuuspäällikkö

Phone icon +358 40 481 1405 Email icon rosa.pitkanen@sihti.fi
Petri Tikkanen

Kehityspäällikkö, rakentaminen

Phone icon +358 50 444 4469 Email icon petri.tikkanen@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Kuopiossa

Kuopiossa Sihdin toiminta on painottunut vahvasti rakennusalalle ja teollisuuden huoltoseisokkipalveluihin. Savon upea luonto muuttaa muotoaan neljän eri vuodenajan mukaan, ja niin myös Kuopion Sihti rakentaa palvelunsa asiakaskohtaisesti ja tarkasti yrityksen tarpeita kuunnellen. Toimintamme on nopeaa, sujuvaa ja joustavaa – pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen täsmäratkaisun.


Sihti Kuopio kykenee palvelemaan asiakkaitaan koko Itä-Suomen alueella, joten meillä on erittäin vahva paikallistuntemus niin Savon seudun yrityksistä kuin työnhakijoista. Yhteistyömme Sihti Kajaanin kanssa takaa, että voimme auttaa asiakasyrityksiämme hyvin laajalla kentällä Suomen itäisissä osissa.

Me Kuopion Sihdillä hoidamme asiakasyrityksillemme henkilöstövuokrauksen kautta lisää tarvittavaa ammattitaitoa, ja rekrytointipalvelumme avulla asiakkaamme saa täydennettyä tiimiään pitkäkestoisesti.

Samasta osoitteesta Sihdin kanssa löytyy myös emoyhtiömme Adeccon Kuopion osasto, mikä lisää palveluvalikoimaamme. Teemme tiivistä yhteistyötä, minkä ansiosta esimerkiksi rekrytointiprosessien yhteydessä asiakkaamme voivat hyödyntää Adeccon laadukkaita soveltuvuusarviointipalveluja ja suorahakua. Yrityksesi löytää siis kaikki henkilöstöratkaisut yhden katon alta!

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Kuopiossa

Mistä voi löytää uuden työpaikan Kuopiossa? Sihtaa uuteen työhön Sihdin avulla! Laajat asiakasverkostomme mahdollistavat, että ilmoittamistamme avoimista työpaikoista löytyy erilaisia ja mielenkiintoisia työpaikkoja erityisesti rakennusalalla. Kuopion virkeällä talousalueella on töitä tarjolla esimerkiksi timpureille, laatoittajille, korjausrakentajille tai purkutyöntekijöille, ja lisäksi huoltoseisokkeihin erikoistuneella tiimillä voi olla työpaikka tiedossa esimerkiksi hitsaajalle tai asentajalle.

Rakennusalalla työ on luonteeltaan monesti projektityötä, mutta pyrimme löytämään työntekijöillemme aina uuden mukavan työn yhden työmaan päätyttyä. Rakennusalalla ja huoltoseisokeissa voi työskennellä kokoaikaisesti, mutta joustavampiakin työtehtäviä esimerkiksi opintojen oheen voi löytyä Sihdin avulla.

Sihdin vuokratyöntekijänä voit luottaa siitä, että me pidämme sinusta huolta. Varmistamme, että sinulla on työpaikkakohtaiset työvarusteet kunnossa ja että kaikki työsuhteesi vaiheet sujuvat kannaltasi sujuvasti.

Etsin työtä

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!