Oulu

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Oulussa

Oulu on tunnettu jääkiekkotähtien hautomo, huipputeknologian keskus sekä purevan merituulen kaupunki luovuuden ja luonnon reunalla, ja lisäksi Pohjois-Pohjanmaan mahdollisuuksien kaupungista löytyy taitoa rakennusalan henkilöstöratkaisuista. Jo vuosien ajan me Oulun Sihtiläiset olemme tukeneet rakennusalan yrityksiä uuden työvoiman tavoittamisessa ja samalla auttaneet työnhakijoita löytämään uusia työpaikkoja Oulussa.

Limingantullissa sijaitsevassa toimipisteessä työskentelevä tehotiimimme koostuu moniosaajista, ja yhdessä toimintamme vahvuuksia ovat paikallinen osaaminen sekä luotettava ja ihmiskeskeinen palvelu. Vaikka Sihti onkin osa maailman johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, ei paikallisuutta ja henkilökohtaista palvelua ole missään vaiheessa unohdettu Oulun Sihdillä.

Yhteystiedot

Oulu

Kallisenkaarre 1,
90400 Oulu

+358 50 444 4497 Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä!

Jenni Gonzalez-Myllylä

HR-konsultti

Phone icon +358 40 844 7175 Email icon jenni.gonzalezmyllyla@adecco.fi
Kreeta Hurskainen

Junior HR-konsultti

Phone icon +358 40 486 3829 Email icon kreeta.hurskainen@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Oulussa

Me Oulun Sihdillä keskitymme toiminnassamme erityisesti rakentamisen, maanrakentamisen ja eri teollisuuden toimialojen tehtäviin. Suurin osa toiminnastamme on henkilöstövuokrausta, mutta myös rekrytointeja hoidetaan ammattitaitoisesti. Kuten muillakin alueilla, Oulun seudun toimivat asiakasyrityksemme arvostavat Sihdin nopeaa ja paikallista toimintatapaa. Ennakoimme asiakkaiden tarpeita ja vastaamme niihin nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Valttikorttejamme ovat laajat verkostomme Oulun seudulla sekä paikallistuntemuksemme, jota asiakkaamme osaavat todella arvostaa. Tiimillämme on todellinen ymmärrys alueen sekä sen asiakkaiden vaatimuksista ja pyrkimyksemme on tuntea jokainen asiakkuus hyvin.

Jotta voimme palvella asiakkaitamme ja työnhakijoita mahdollisimman laadukkaasti ja kattavasti, muodostamme sekä Oulun Adeccon että Kajaanin Sihdin kanssa tiiviin yhteistyön kentän. Yhteistyömme vahvistaa palvelujemme laajuutta – henkilöstövuokrauksen lisäksi Adeccon suorahaku-, arviointi- ja markkinointipalvelut ovat asiakasyritystemme hyödynnettävissä rekrytointien yhteydessä.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Oulussa

Sihti etsii Oulun alueella työntekijöitä monenlaisiin tehtäviin. Rakennusalan ammattilaisille on monipuolinen tarve, erityisesti timpureille ja maanrakentamisen ammattilaisille. Teollisuuden töitä on laajasti tarjolla alan osaajille, etenkin hitsaajille ja asentajille huoltoseisokkitöihin.

Kauttamme löytyvät kokoaikaiset ja pitkäkestoiset työt, mutta jos mieluummin etsit joustavaa työtä, jotta voit nauttia merikaupungin nähtävyyksistä tai panostaa opintoihisi, meiltä saattaa löytyä sinulle sopiva työpaikka.

Mikäli uudet työkuviot kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti piipahtaa Oulun toimistolla kyselemässä alueen työmahdollisuuksista tai soittaa!

Etsin työtä

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!