Rovaniemi

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Rovaniemellä

Rovaniemi on Lapin laajan alueen hallinnollinen keskus, jossa sijaitsee Ounasvaaran ja Joulupukin Pajakylän lisäksi Sihdin toimisto Korkalonkadulla. Tehokas, vahvalla ammattitaidolla varustettu Rovaniemen tiimimme palvelee asiakasyrityksiä ja työntekijöitä koko Lapin alueella maakuntakeskuksen maisemista Ivaloon.  Jos etsit työntekijöitä tai työpaikkoja Rovaniemellä, Sihti auttaa sinua!

Sihdin toiminnassa korostuu paikallisen talousalueen syvällinen ymmärrys, mutta lisäksi tiimimme tekevät tiivistä yhteistyötä koko valtakunnan alueella. Näin voimme helpottaa asiakasyrityksiämme löytämään työvoimaa yrityksen sijainnista riippumatta, ja työntekijöillämme on mahdollisuus löytää mielenkiintoisia työtehtäviä Sihdin eri kaupungeissa sijaitsevien konttoreiden avulla.

Yhteystiedot

Rovaniemi

Korkalonkatu 18,
96200 Rovaniemi

+358 50 444 4452 Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä!

Tuija Ervasti

Yksikön päällikkö

Phone icon +358 40 667 1242 Email icon tuija.ervasti@adecco.fi
Mikael Tolonen

Myyntipäällikkö

Phone icon 050 4444 488 Email icon mikael.tolonen@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Rovaniemellä

Sihdin Rovaniemen toimipisteellä on erityisesti vahvaa osaamista rakennusalan henkilöstövuokrauksessa koko Lapin alueella – esimerkiksi asiakkaamme ovat saaneet riveihinsä timpureita, LVI-asentajia ja hitsaajia – ja lisäksi palvelusalkustamme löytyy ratkaisut myös rekrytointitarpeisiin. Työntekijäverkostoomme kuuluu eri tehtävien ammattilaisia, joten meillä voi olla jo tiedossa yrityksellesi sopiva ammattilainen.

Olemme asiakkaillemme monipuolinen HR-kumppani – henkilöstövuokraus on mainio ratkaisu esimerkiksi silloin, kun yritys tarvitsee huoltoseisokin, urakan tai kiirehuipun ajaksi osaavaa lisähenkilökuntaa, mutta huolehdimme myös rekrytointiprosessit alusta loppuun.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Rovaniemellä

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät Sihdillä koko työsuhteen ajan – haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki hyvin työntekijänämme. Haluamme olla helposti lähestyttävä työnantaja, johon työntekijämme voivat ottaa yhteyttä missä tahansa työsuhdekysymyksessä. Lisäksi ensimmäisenä suomalaisena henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme rakentaneet virtuaalisen perehdytysympäristön, jossa työntekijämme voivat tutustua turvallisesti rakennusalan yleisimpiin työturvallisuusriskeihin. Huolehdimme siitä, että jokainen työntekijämme saa kunnolliset, työtehtäväkohtaiset turvavarusteet aina turvajalkineista kypärään.

Rakennusalan tehtävät ovat monesti määräaikaisia, mutta meille on tärkeää auttaa työntekijöitä löytämään uuden mielenkiintoisen pestin yhden urakan päätyttyä.  Asiakasyrityksissämme voi olla myös mukavia, pitkäkestoisia työpaikkoja tarjolla.

Sihtaatko uuteen vakituiseen pestiin vai haluatko sovittaa työn joustavasti, jotta sinulla jää enemmän aikaa Ounasvaaran maisemista nauttimiseen? Käy selaamassa avoimet työpaikat tai ota meihin suoraan yhteyttä – anna Sihdin auttaa sinua uuden ja mielenkiintoisen työpaikan nappaamisessa!

Etsin työtä

  Mistä aiheesta haluaisit keskustella?

  Nimi*
  Yritys*

  Sähköposti*
  Puhelinnumero

  Viesti