Rovaniemi

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Rovaniemellä

Rovaniemi on Lapin laajan alueen hallinnollinen keskus, jossa sijaitsee Ounasvaaran ja Joulupukin Pajakylän lisäksi Sihdin toimisto Rovakadulla. Tehokas, vahvalla ammattitaidolla varustettu Rovaniemen tiimimme palvelee asiakasyrityksiä ja työntekijöitä koko Lapin alueella maakuntakeskuksen maisemista Ivaloon.  Jos etsit työntekijöitä tai työpaikkoja Rovaniemellä, Sihti auttaa sinua!

Sihdin toiminnassa korostuu paikallisen talousalueen syvällinen ymmärrys, mutta lisäksi tiimimme tekevät tiivistä yhteistyötä koko valtakunnan alueella. Näin voimme helpottaa asiakasyrityksiämme löytämään työvoimaa yrityksen sijainnista riippumatta, ja työntekijöillämme on mahdollisuus löytää mielenkiintoisia työtehtäviä Sihdin eri kaupungeissa sijaitsevien konttoreiden avulla.

Yhteystiedot

Rovaniemi

Rovakatu 11,
96100 Rovaniemi

+358 50 444 4452 Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä!

Mikael Tolonen

Myyntipäällikkö

Phone icon 050 4444 488 Email icon mikael.tolonen@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Rovaniemellä

Sihdin Rovaniemen toimipisteellä on erityisesti vahvaa osaamista rakennusalan henkilöstövuokrauksessa koko Lapin alueella – esimerkiksi asiakkaamme ovat saaneet riveihinsä timpureita, LVI-asentajia ja hitsaajia – ja lisäksi palvelusalkustamme löytyy ratkaisut myös rekrytointitarpeisiin. Työntekijäverkostoomme kuuluu eri tehtävien ammattilaisia, joten meillä voi olla jo tiedossa yrityksellesi sopiva ammattilainen.

Olemme asiakkaillemme monipuolinen HR-kumppani – henkilöstövuokraus on mainio ratkaisu esimerkiksi silloin, kun yritys tarvitsee huoltoseisokin, urakan tai kiirehuipun ajaksi osaavaa lisähenkilökuntaa, mutta huolehdimme myös rekrytointiprosessit alusta loppuun.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Rovaniemellä

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät Sihdillä koko työsuhteen ajan – haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki hyvin työntekijänämme. Haluamme olla helposti lähestyttävä työnantaja, johon työntekijämme voivat ottaa yhteyttä missä tahansa työsuhdekysymyksessä. Huolehdimme siitä, että jokainen työntekijämme saa kunnolliset, työtehtäväkohtaiset turvavarusteet aina turvajalkineista kypärään.

Rakennusalan tehtävät ovat monesti määräaikaisia, mutta meille on tärkeää auttaa työntekijöitä löytämään uuden mielenkiintoisen pestin yhden urakan päätyttyä.  Asiakasyrityksissämme voi olla myös mukavia, pitkäkestoisia työpaikkoja tarjolla.

Sihtaatko uuteen vakituiseen pestiin vai haluatko sovittaa työn joustavasti, jotta sinulla jää enemmän aikaa Ounasvaaran maisemista nauttimiseen? Käy selaamassa avoimet työpaikat tai ota meihin suoraan yhteyttä – anna Sihdin auttaa sinua uuden ja mielenkiintoisen työpaikan nappaamisessa!

Etsin työtä

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!