Vuokratyö Sihdillä

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä

Sinulle sopivia töitä

Sihti työllistää vuosittain tuhansia työntekijöitä satoihin mielenkiintoisimpiin asiakasyrityksiin koko Suomen laajuudella maamme eteläisimmästä osasta tunturikuntiin.  Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön, toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Kravatti tai työrukkaset –Sihdin kautta löytyy juuri sinulle sopiva työ!

Icon

Olemme erikoistuneet rakennusalan
ja teollisuuden tehtäviin

Icon

Tarjoamme töitä niin kokeneille ammattilaisille kuin työuraa aloittaville

Icon

Meillä luotettava palkanmaksu ja
laadukkaat työvarusteet ovat perusasioita

Miksi vuokratyö?

  • Arrow icon Kaipaatko lisää kokemusta ja haasteita, vai haluatko kehittyä paremmaksi siinä, mitä jo osaat?
  • Arrow icon Haluatko joustavan työn, jossa voit sovittaa työviikon tunnit haluamallasi tavalla?
  • Arrow icon Kaipaatko työtä opintojesi oheen, muttet ole varma, miten työn ja opiskelun voi sovittaa yhteen?
  • Arrow icon Etsitkö projekti-, sesonki- tai pidempikestoista työtä?
  • Arrow icon Oletko siirtymässä eläkkeelle, mutta sinulla on vielä annettavaa työelämässä?
Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen ”kyllä”, vuokratyö Sihdin kautta voi olla sinulle hyvä ratkaisu!

Vuokratyön edut

Työ on tärkeää, mutta me Sihdillä painotamme, että työn tekee aina ihminen. Ihminen on kaiken toimintamme ydin, joten toimimme työnantajana vastuullisesti ja oikeudenmukaisesti. Haluamme auttaa sinua löytämällä sinulle sopivan työpaikan ja samalla huolehtia siitä, että työsuhteessasi kaikki menee varmasti hyvin.

Vastuullinen työnantaja

Koko työsuhteesi ajan tukenasi on ammattitaitoinen ja asiantunteva Sihdin tiimi.

 

Koulutuspisteet

Jokaisesta Sihdillä tekemästäsi työtunnista kertyy koulutuspisteitä, joita voit hyödyntää erilaisiin työhösi liittyviin koulutuksiin.

Työturvallisuus

Sihdin työntekijänä saat laadukkaat työvarusteet ja hyvän perehdytyksen.

 

Hyvinvointi

Saat kattavat alennukset Fitness24Seven-kuntokeskusten jäsenyyshinnoista sekä kattavan työterveyshuollon.

Vuokratyö pähkinänkuoressa

Kun työskentelet Sihdin vuokratyöntekijänä, Sihti on työnantajasi ja vastaa palkanmaksusta, työterveyshuollon järjestämisestä, työhön liittyvien työvarusteiden ja pätevyyskorttien hankkimisesta sekä muista työnantajan velvollisuuksista.

Vuokratyösuhteessa on aina kolme osapuolta;

  • vuokratyöntekijä
  • työnantaja eli henkilöstöpalvelualan yritys, jonka kanssa työsopimus solmitaan
  • asiakasyritys eli yritys, jossa työntekijä suorittaa työn

Vuokratyösuhteessa työntekijä voi saman työnantajan kautta tehdä töitä usealle asiakasyritykselle samanaikaisesti. Työhön perehdyttäminen käytännössä sekä opastus ja työturvallisuudesta työmaalla vastaaminen ovat asiakasyrityksen vastuulla.

Vuokratyötä koskee täysin sama lainsäädäntö kuin muitakin työsuhteita. Käytämme aina samaa työehtosopimusta kuin asiakasyrityksemme, jonne vuokratyöntekijä menee työn suorittamaan, joten vuokratyöntekijän palkka, asiaankuuluvat lisät sekä työaika määräytyvät samalla tavalla kuin asiakasyrityksessä vakituisesti työskenteleville.

Sihdin vuokratyöntekijänä sinulta ei missään nimessä palkasta vähennetä palvelumaksuja, eikä palkastasi oteta osuutta työnantajalle tai asiakasyritykselle. Sihti laskuttaa asiakasyritykseltä sovitun korvauksen työstäsi, eli Sihdin saama korvaus tulee kokonaisuudessaan suoraan asiakasyritykseltämme, ei työntekijältämme.

Suhtaudumme työturvallisuuteen vakavasti

Panostamme Sihdillä työturvallisuuteen. Tavoitteenamme on nolla työtapaturmaa kaikilla työmaillamme, mikä tarkoittaa päättäväistä suhtautumista työturvallisuuden kehittämiseen.

Lähtökohtanamme on, että kaikki tapaturmat torjutaan etukäteen. Edellytämme, että työntekijämme ja asiakasyrityksemme noudattavat kaikkia yleisiä ja työmaakohtaisia turvallisuusmääräyksiä.

Yksi konkreettinen keino työturvallisuuden ylläpitämiseksi työmailla ovat työntekijöidemme tekemät työturvallisuushavainnot. Jokainen raportoitu työturvahavainto käsitellään asianmukaisesti ja palkitaan rahallisesti.

LUE LISÄÄ

Sihtaa uudelle uralle

– löydä uusi työsi Sihdin avulla!

Mietityttääkö vuokratyö?

Lue lisää vuokratyöstä ja tutustu useimmin kysyttyihin kysymyksiin!