Sähköasentaja

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 07.03.2024

Hae työpaikkaa

Hei ammattitaitoinen sähköasentaja,

Etsimme osaavaa sähköasentajaa, jolla on halu olla mukana erilaisissa sähköalan projekteissa.

Työnkuvaus: Vastaat sähköasennuksista ja huolloista erilaisissa uudis- sekä saneerauskohteissa. Osallistut monipuolisiin sähköprojekteihin, kuten sähköjärjestelmien asentamiseen ja korjaamiseen. Työskentelet tiimissämme varmistaen sähkön turvallisen ja tehokkaan käytön.

Mitä tarjoamme: Mahdollisuuden osallistua erilaisiin sähköalan projekteihin. Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työvaiheita. Yhteistyöhenkisen ja kunnioittavan työympäristön. Kilpailukykyisen palkkauksen.

Odotamme sinulta: Vahvaa käytännön kokemusta sähköasennustöistä. Sitoutumista työn laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Kykyä työskennellä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Tehtävän edellyttämiä ammattikortteja. Positiivista asennetta ja halua oppia uutta.

Miksi valita meidät? Tarjoamme monipuolisia sähköprojekteja, joissa pääset soveltamaan osaamistasi. Työskentelemme yhdessä ja kunnioitamme jokaisen panosta ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä mm. kuntosaliedulla, leffalipuilla ja muilla vaihtuvilla etuuksilla.

Lisätietoja saat alla olevasta osoitteesta. Haku on avoinna, joten älä epäröi hakea heti.

Lisätietoja: Samuli Kinnunen puh. 040 1918443 samuli.kinnunen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 07.03.2024
Julkaistu 11.09.2023
Sijainti Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta