Kaivinkoneen perämies

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 21.06.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme nyt kaivinkoneen perämiestä asiakkaillemme Pirkanmaalle.

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?

Työhösi perämiehenä kuuluu kaivinkonekuskin oikeana kätenä työskentely. Työtehtäviin voi siis kuulua esimerkiksi korkojen katsomista, putkistojen asennuksia, kaapeleiden kaivamista tai muita kunnostus- ja ylläpitotöitä. Työtehtävät vaihtuvat aina kohteen mukaan. Omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi pääset vaikuttamaan siihen, minkälaisten hommien parissa töitä teet. Kerrothan siis minkälaiset työvaiheet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Sinulta toivomme koulutusta alalle, kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi hyötyä on piirustusten lukutaidosta ja taso- tai putkilaserin käytön osaamisesta. Työn raskaan luonteen vuoksi myös hyvästä fyysisestä kunnosta on etua. Myös seuraavat seikat sinulla olisi hyvä olla kunnossa: - Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tieturva 1 - Oman auton käyttömahdollisuus - Reipas asenne työntekoon!

Lisätietoja:

Mika Myllylä 050-4444447

Altti Saarikoski 040-6359356

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon, ja työsuhde-edut sekä laadukkaat työvaatteet.

Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 21.06.2023
Julkaistu 23.05.2023
Sijainti Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Maanrakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta