Maanrakennustyöntekijä

Tampere

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 04.03.2024

Hae työpaikkaa

Haemme nyt kevääksi ja kesäksi työntekijöitä maanrakennustöihin Pirkanmaan alueelle. Nyt on mahdollisuus kiinnittää itsesi kevään ja kesän projekteihin!

Haluatko kehittää osaamistasi maanrakennustyömaalla työskentelystä? Maanrakennustyöntekijänä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä erilaisilla työmailla, kuten:

Maansiirrot ja kaivutyöt Putkiasennukset ja viemäröinnit Tienrakennustyöt ja pohjarakenteiden valmistelu Maanpinnan tasaus ja viimeistelytyöt Rakennusmateriaalien kuljetus ja varastointi

Hakijoilta toivomme: - ennen kaikkea reipasta ja rehtiä asennetta - oma-aloitteista työotetta - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. - Voimassa olevaa tieturvakorttia

Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden ja aikaisemman kokemuksen maanrakennushommista.

Tehtävässä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Rekrytointipalvelu Sihti Oy on työnantajasi. Tule mukaan tiimiimme ja ota askel kohti monipuolista ja mielenkiintoista uraa maanrakennusalalla!

Lisätietoja: Samuli Kinnunen 040-1918443 samuli.kinnunen@sihti.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 04.03.2024
Julkaistu 16.02.2024
Sijainti Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta