Kirvesmies

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi

Osa-aikainen

Hakuaika päättyy 22.07.2024

Hae työpaikkaa

Hei kokenut kirvesmies,

Etsimme asiakasyrityksillemme kokeneita kirvesmiehiä työskentelemään vaihtuvissa ja monipuolisissa kohteissa Tampereen alueella.

Työnkuvaus: Saat loistaa rakennusprojekteissamme, etsimme joukkoomme kirvesmiestä, joka tietää, mitä tekee. Kirvesmiehenä työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi muottityöt, sisävaiheen työtehtävät sekä puurakenteet. Omalla kokemuksellasi voit vaikuttaa siihen millaisissa kohteissa tulet työskentelemään. Osallistut monipuolisiin rakennusprojekteihin, kuten uudisrakentamiseen ja kunnossapitoon.

Mitä tarjoamme: Mahdollisuuden kehittää taitojasi ja laajentaa kokemustasi rakennusalalla. Kannustavan ja kunnioittavan työympäristön. Kilpailukykyisen palkkauksen.

Odotamme sinulta: Vahvaa osaamista kirvesmiehen työtehtävissä. Taitoa työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Positiivista asennetta ja halua oppia uutta.

Miksi valita meidät? Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä, jotka pitävät työn mielenkiintoisena. Mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti ja kehittyä kirvesmiehenä. Työskentelemme yhdessä ja kunnioitamme jokaisen panosta ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä mm. kuntosaliedulla, leffalipuilla ja muilla vaihtuvilla etuuksilla.

Lisätietoja saat alla olevasta osoitteesta. Haku on avoinna, joten älä epäröi hakea heti.

Lisätietoja: Samuli Kinnunen puh. 040 1918443 samuli.kinnunen@sihti.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 22.07.2024
Julkaistu 08.07.2024
Sijainti Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta