Työpaikka - Sihti

Sähköasentaja

Oulainen

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 21.04.2023

Hae työpaikkaa

Haemme asiakkaallemme kesän sesongin ajaksi SÄHKÖASENTAJIA. Työt tapahtuvat asiakkaamme osoittamissa paikoissa eri puolilla Oulaisia. Työt tapahtuvat rataympäristössä, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytämme sähkö- ja automaatioalan koulutusta, voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia, sekä kokemusta alan töistä. Eduksi katsomme voimassa olevan ratatyöturvallisuuskortin, mutta se voidaan myös hankkia ennen töiden aloitusta.

Voit olla sähköalan kokenut ammattilainen, tai vasta urasi alkutaipaleella oleva osaaja. Työt alkavat asiakkaamme sesongin mukaan kevään aikana ja töitä riittää pitkälle syksyyn- jopa vuodenvaihteeseen asti.

Mitä tarjoamme: - Laadukkaat työvaatteet ja kengät - Kilpailukykyisen ja luotettavan palkanmaksun - Mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen

Kiinnostuitko paikasta? Lisätietoja tehtävästä antaa: Maria Hänninen, maria.hanninen@sihti.fi, 040 182 7435

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 21.04.2023
Julkaistu 29.03.2023
Sijainti Oulainen
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Teollisuus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta