Rakennustyöntekijä lasiasennuksiin

Rovaniemi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 11.06.2023

Hae työpaikkaa

Rakennustyöntekijöitä / lasiasentajia Rovaniemelle!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme ammattitaitoista rakennustyöntekijää lasiasennuksiin asiakasyritykseemme Rovaniemelle. Asennuksiin voi kuulua muun muassa terassilasien asennus ja työhön perehdytetään hyvin. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME Aiempaa työkokemusta rakennusalalta tai timpurin tehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Aiempi kokemus lasiasennuksista on iso plussa!

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Itsenäinen ja turvallinen työskentelyote -Luotettavuus ja yhteistyökyky -Voimassa oleva työturvallisuuskortti

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultille Minja Murtomaalle numeroon 050 444 4452.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Timpuri, rakennustyöntekijä, lasiasentaja, lasitus, talonrakennusala, rakennusala, Rovaniemi, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 11.06.2023
Julkaistu 30.05.2023
Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta