Asennusnosturikuljettaja, PKS, Kurko Koponen Oy

Kerava, Espoo, Helsinki, Vantaa

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 11.06.2023

Hae työpaikkaa

TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme asennusnosturikuljettajaa asiakkaallemme Kurko Koponen Oy:lle. Työ pitää sisällään erilaisten tavaroiden, elementtien ja muiden rakennusmateriaalien kuljettamista ja niiden nostoja. Nosturia ohjataan kauko-ohjaimella auton ulkopuolelta, ja työn pääpaino onkin juuri nostoissa.

Ajojen ja nostojen lisäksi pääset välillä kiipeämään esimerkiksi talon katolle suunnittelemaan nostot turvalliseksi. Työsuhde tehdään määräaikaisena Sihdille ja työt alkavat kesäkuussa ja kestävät heinäkuun loppuun. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Avaimet ammattitaidon kehittämiseen -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME -Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä -Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tieturvakorttia, -Ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia sekä vähintään C-korttia -Asennusnosturikorttia yli 25 tonnisiin nostureihin -Reissuvalmiutta (välillä keikka saattaa olla pääkaupunkiseudun ulkopuolella)

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa painiketta! Töitä on tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian, kuitenkin 11.6.2023 mennessä. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin Mika Myllylälle numeroon 040 444 4447.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön, toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita, intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Asennusnosturikuljettaja, Fassi-nosturi rakennusala, pääkaupunkiseutu, Kurko Koponen Oy, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 11.06.2023
Julkaistu 29.05.2023
Sijainti Kerava, Espoo, Helsinki, Vantaa
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Kurko-Koponen Oy
Hae työpaikkaa
Mika Myllylä image
Mika Myllylä
mika.myllyla@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta