Kaivinkonekuljettajia Rovaniemelle

Rovaniemi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 11.06.2023

Hae työpaikkaa

Kaivinkonekuljettajia Rovaniemelle!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme omatoimisia kaivinkonekuljettajia asiakasyritykseemme Rovaniemelle. Konekuljettajan tehtävään kuuluu muun muassa pohjatyöt ja kohteina voi olla esimerkiksi omakotitalotyömaat. Työsuhde alkaa pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään pääsääntöisesti vain Rovaniemellä, mutta kerro meille, jos olet myös valmis reissutöihin. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit -Otamme palkkatoiveet huomioon

EDELLYTÄMME Alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta kaivinkonetöistä ja maarakennushommista. Arvostamme myös hyvää asennetta työtä kohtaan.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Turvallinen työskentelyote -Voimassa oleva työturvallisuuskortti

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultille Minja Murtomaalle numeroon 050 444 4452.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Kaivinkonekuljettaja, maarakennusala, Rovaniemi, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 11.06.2023
Julkaistu 23.05.2023
Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta