Rakennusapulainen

Turku

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 11.06.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme nyt rakennusapulaista asiakkaidemme kohteisiin Turun alueelle!

Työhösi rakennusapulaisena kuuluu monipuolisia tehtäviä kuten kokeneempien rakennustyöntekijöiden avustamista, kantoapua ja pieniä rakennustöitä. Oman osaamisesi mukaan voit päästä tekemään haastavampiakin tehtäviä, joten kerrothan hakemuksessasi millaista kokemusta sinulla on rakennusalalta.

Toivomme hakijoilta innokasta ja rivakkaa otetta työntekoon. Aikaisempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Rakennusapulaisen työ voi olla ajoittain fyysisesti raskasta, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on sinulle hyötyä. Täysi-ikäisyyttä ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia vaaditaan. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle: - Laadukkaat työvaatteet ja kengät - Mukavan työyhteisön - Kilpailukykyisen ja luotettavan palkanmaksun - Mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen

Meillä Sihdillä on mukava työskennellä ja tärkeintä meille on työntekijöidemme työturvallisuus sekä viihtyvyys. Olemme ottaneet käyttöön VR-lasit ja teetämme virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuden varmistamiseksi.

Tule osaksi Sihti-tiimiämme ja jätä hakemus mahdollisimman pian. Valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja työmahdollisuudesta antaa: Ossi Syrjälä ossi.syrjala@sihti.fi +358 40 703 5375

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 11.06.2023
Julkaistu 11.05.2023
Sijainti Turku
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Ossi Syrjälä image
Ossi Syrjälä
ossi.syrjala@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta