Rakennussiivoojia Inariin

Inari

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 11.06.2023

Hae työpaikkaa

Rakennussiivoojia Inariin!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme asiakkaallemme rakennussiivoojia (P1) Inariin. Siivooja pitää huolen työmaan siisteydestä ja järjestyksestä. Työt alkavat alustavasti kesäkuun alussa. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi mutta voit hakea paikkaa, vaikka sinulla ei olisi rakennussiivoojan kokemusta vaan muuta siivouskokemusta. Siivous on P1 tason siivousta, joten aiempi kokemus siitä katsotaan eduksi. Tärkeintä on hakijan motivoinut asenne ja omatoiminen työskentely.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Auto helpottaa liikkumista -Haemme tehtävään paikallisia tekijöitä eli meillä ei ole majoitusta reissutyöntekijöille

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultille Minja Murtomaalle numeroon 050 444 4452.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Rakennussiivooja, siivooja, loppusiivooja, P1, rakennusaputyöntekijä, Inari, Ivalo, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 11.06.2023
Julkaistu 24.05.2023
Sijainti Inari
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta