Telineaputyöntekijöitä Kemi-Tornio

Kemi, Tornio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 18.06.2023

Hae työpaikkaa

Telineaputyöntekijöitä Kemiin ja Tornioon!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä asiakasyrityksiimme Kemiin ja Tornioon. Työtehtäviin kuuluu avustavat telinetyöt sekä muun muassa telineiden kasaaminen, purkaminen ja kantaminen. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME Aikaisempi kokemus telineaputöistä tai rakennusaputehtävistä katsotaan eduksi, mutta otamme myös huomioon aloittelijat hyvällä asenteella!

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Hyvä fyysinen kunto koska työ voi olla fyysistä -Kyky työskennellä korkeilla paikoilla -18-vuoden ikä -Reipas ja motivoitunut asenne -Turvallinen työskentelyote -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultille Minja Murtomaalle numeroon 050 444 4452.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Rakennusaputyöntekijä, telineaputyöntekijä, telineasentaja, rakennusala, Kemi, Tornio, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 18.06.2023
Julkaistu 25.05.2023
Sijainti Kemi, Tornio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta