Rakennustyöntekijöitä Kittilän alueelle

Kittilä, Muonio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 11.06.2023

Hae työpaikkaa

Rakennustyöntekijöitä Kittilän alueelle!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme rakennustyöntekijöitä laidasta laitaan asiakasyritykseemme Kittilään. Työtehtävät vaihtelevat osaamisen ja kokemuksen mukaan, voit hakea paikkaa olit sitten rakennusaputyöntekijä tai kokenut timpuri. Työt alkavat alustavasti kesäkuun alussa. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME Aiempi työkokemus alalta on toivottavaa ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hakijan reipas tekevä asenne ja halu oppia!

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Auto helpottaa liikkumista

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultille Minja Murtomaalle numeroon 050 444 4452.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, timpuri, rakennussiivooja, Kittilä, Levi, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 11.06.2023
Julkaistu 24.05.2023
Sijainti Kittilä, Muonio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta