Raskaskoneasentaja Ouluun

Oulu

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 28.02.2024

Hae työpaikkaa

Raskaskoneasentaja Ouluun

TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme asiakkaallemme raskaskoneasentajaa Ouluun. Työskentely tapahtuu asiakkaamme tiloissa Oulussa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on pääsääntöisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä, jota tehdään klo 7-15.30.

Raskaskoneasentajana pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa työtehtävissä torninostureiden parissa. Työnkuvaasi voi sisältyä muun korjaus ja asennustöitä. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työsuhde alkaa heti. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME - Kunnolliset työvarusteet - Avaimet ammattitaidon kehittämiseen - Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa - Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan koulutus lasketaan sinulle eduiksi, mutta tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat reipas asenne ja innostunut työskentelyote.

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Paikka täytetään heti sopian henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi nopeasti alla olevan linkin kautta! Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultti Maria Hänniselle numeroon 040 182 7435. P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön, toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita, intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 28.02.2024
Julkaistu 14.02.2024
Sijainti Oulu
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Muu
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Maria Hänninen image
Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta