Sähköasentajia raitiovaunujen huoltotöihin

Vantaa, Espoo, Helsinki

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 24.09.2023

Hae työpaikkaa

Haemme asiakasyrityksellemme Skoda Transtechille sähköasentajia Helsinkiin kunnostamaan ja huoltamaan raideliikenteen liikenteessä olevaa ratikkakalustoa. Tarjolla on pidempiä projektiluontoisia, sekä vakituisia työsuhteita.

Työssäsi olet osa kaluston huoltotiimiä ja pääasiallisena tehtävänäsi on pitää nykyinen liikkuva kalusto turvallisena liikkeessä. Työtä tehdään varikoilla Vallilassa, Koskelassa ja Roihupellossa. Yksi näistä on sinulle nimetty kotivarikko, jossa pääsääntöisesti työskentelet. Työ on pääasiassa 3-vuorotyötä, mutta myös päivävuoroa on tarjolla muutamalle tekijälle.

Työpäivän aikana tulet tekemään mekaanisia asennuksia, ennakkohuoltoa, vianhakua ja huoltotöitä niin sähkö- kuin mekaanisten laitteiden tai kappaleiden parissa.

Mitä osaamista tässä työssä sinulta vaadittaisiin? - Reipasta työotetta - Oppimiskykyä - Uteliasta asennetta tekniikkaa kohtaan - Sähkö-, automaatio- tai elektroniikka-asentajan tutkintoa - 21 vuoden ikää (- Valmiutta 3-vuorotyöhön)

Edellinen kokemus vastaavista töistä on ehdottomasti plussaa. Tarkempi työpisteesi, tehtäväsi ja tuleva tiimisi määräytyy täysin kokemuksesi mukaan. Tehtävään soveltuu erityisen hyvin yleensä autosähkö-, lentokoneasennus- ja raskaskonetaustaiset henkilöt, mutta se ei tosiaankaan ole vaatimus. Palkkaus perustuu pohjapalkkaan, henkilökohtaiseen palkkaan ja mahdollisiin kokemuslisiin.

Laita hakemusta pikaisesti sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastatteluprosessi on kaksivaiheinen. Ilmoita hakemuksen yhteydessä palkkatoiveesi ja liitä mielellään mukaan CV:si. Hae tehtävää oheisesta hakulinkistä. Lisätietoja saat kysymällä hakua hoitavalta rekrytoijalta: Tommi Salohalme, p. 050 444 4468, tommi.salohalme@sihti.fi

Kiinnostavatko sinua innovatiiviset ratkaisut ja uudet näkymät julkisessa liikenteessä? Skoda Transtech on edelläkävijä Euroopan julkisen liikenteen kehittämisessä, ja nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana muokkaamassa raideliikenteen tulevaisuutta. Meillä on erilaisia tehtäviä, aina suunnittelusta ja tuotekehityksestä valmistukseen ja projektinhallintaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset työskentelemään alan huippuosaajien kanssa ja hyödyntämään luovuuttasi ja innovatiivisuuttasi. Valitse uusi suunta urapolullasi ja liity Skoda Groupiin!

Skoda Transtech Oy, joka tunnetaan myös nimellä Skoda Group Region North, on osa Skoda Transportation Groupia. Olemme alamme johtava valmistaja, joka keskittyy vaativiin olosuhteisiin suunniteltujen raidekalustojen valmistukseen. Lisäksi olemme merkittävä toimija vaativien konepajatuotteiden sopimusvalmistuksessa. Skoda Group Region North tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä yli 800 ammattilaisen kasvavaan joukkoon. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kajaanissa, Tampereella, Helsingissä ja Tukholmassa.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 24.09.2023
Julkaistu 13.09.2023
Sijainti Vantaa, Espoo, Helsinki
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Teollisuus
Yritys Skoda Transtech Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta