Hioja

Tyrnävä

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 01.10.2023

Hae työpaikkaa

Hioja

TYÖTEHTÄVÄT

Oletko kiinnostunut työskentelemään metalliosien hiomisen parissa tai jo kokenut metallialan osaaja vailla uusia haasteita? Mikäli olet, niin tässä olisi oiva mahdollisuus kerätä alan kokemusta lisää. Etsimme hiojaa työskentelemään asiakasyritykseemme Tyrnävän alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Voit olla joko urasi alussa oleva metallialan tekijä tai jo kokenut ammattilainen.

Työnkuvaasi kuuluu muun muassa erilaisten metallituotteiden ja osien hiontaa käsin, paineilmakäyttöisellä hiomakoneella sekä kulma- ja nauhahiomakoneella. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME

-Kunnolliset työvarusteet -Avaimet ammattitaidon kehittämiseen -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit -Palkkaus TES mukaisesti

EDELLYTÄMME

Työssä eduksesi katsotaan metallialan koulutus tai kokemus vastaavista työtehtävistä, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeä edellytys tehtävässä onnistumiseen on innostunut työskentelyote ja motivaatio olla alan ammattilainen aurinkoisella asenteella. Aikaisempi kokemus hiomisesta, työkalujen tuntemus tai harrastuneisuus moottoriajoneuvoihin on tässä tehtävässä eduksi.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-Konsultti Maria Hänniselle, 040 182 7435 P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Hioja, Metalliala, Tyrnävä, Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Sihti

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 01.10.2023
Julkaistu 14.09.2023
Sijainti Tyrnävä
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Teollisuus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Maria Hänninen image
Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta