Rakennustyöntekijöitä Keminmaahan

Keminmaa, Kemi, Tornio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 01.10.2023

Hae työpaikkaa

Rakennustyöntekijöitä Keminmaahan!

TYÖTEHTÄVÄT Haemme rakennustyöntekijöitä asiakasyrityksemme Keminmaahan. Tehtävinä kaikkea laidasta laitaan, yleisesti raksan sisä- ja ulkotyöt. Etsimme tehtävään paikallisia tai lähistöllä asuvia tekijöitä eli majoitusta ei ole tarjolla. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME Aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä. Kerrothan meille mitkä työvaiheet ovat entuudestaan tuttuja ja vahvinta osaamistasi. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta otamme myös huomioon kokemuksella kertyneen osaamisen.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Hyvä fyysinen kunto koska työ voi olla fyysistä -Kyky työskennellä itsenäisesti -Motivoitunut asenne -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Timpuri, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, talonrakennusala, rakennusala, Keminmaa, Kemi, Tornio, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 01.10.2023
Julkaistu 13.09.2023
Sijainti Keminmaa, Kemi, Tornio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta