Kaukolämpöeristäjä

Oulu

Osa-aikainen

Hakuaika päättyy 01.10.2023

Hae työpaikkaa

Kaukolämpöeristäjä

TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta kaukolämpöeristäjää loppu syksylle. Työmaat sijaitsevat pääosin Oulun alueella, mutta satunnaisia työkohteita voi olla muuallakin Suomessa, joten tehtävässä eduksi on reissuvalmius. Työaika on 40 h/vko. Palkkaus määräytyy Infra-alan TES:n mukaisesti. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME

-Kunnolliset työvarusteet -Avaimet ammattitaidon kehittämiseen -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME

Työssä onnistumisen kannalta olisi mahtavaa, mikäli sinulla olisi työkokemusta kertynyt useamman vuoden kaukolämpöeristyksestä tai kokemusta teollisuuden eristystöistä. Työ on ruumiillista ja pääosin käsillä tekemistä, siksi fyysinen kunto täytyy olla hyvä. Tärkeä edellytys tehtävässä on kuitenkin rautainen asenne ja innostunut työskentelyote. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tulityökorttia ja tieturvakorttia.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-Konsultti Maria Hänniselle, 040 182 7435

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT

Kaukolämpöeristäjä, Eristäjä, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Sihti

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 01.10.2023
Julkaistu 14.09.2023
Sijainti Oulu
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Muu
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Maria Hänninen image
Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta