Maanrakennuskoneenkuljettajia Kainuun alueelle

Kajaani, Kuhmo, Sotkamo

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 30.09.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme nyt Kainuun alueelle maanrakennuskoneenkuljettajia!

Kokemuksesi voi olla esimerkiksi kaivinkoneen, pyöräkoneen, dumpperin tai kiviauton ajosta. Toivomme sinulta alan koulutusta tai muuten hankittua kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tässä työssä kuitenkin hyvä asenne ratkaisee.

Odotamme sinulta työhön tarttuvaa ja ahkeraa asennetta, koska tässä työssä et ole vain koneen ratissa tönöttävä kuljettaja, vaan osallistut myös muihin töihin tarpeen mukaan! Työmaat sijaitsevat pääasiassa Kajaanin ja Sotkamon alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla ja palkkaus tapahtuu infra-alan työehtosopimusta noudattaen.

Hae nyt hakemuksessa olevan linkin kautta tai ole yhteydessä suoraan soittamalla ja sähköpostilla! Lisätietoja tehtävästä saat Sihdiltä Markus Kilpeläiseltä p. 050 444 4495 / markus.kilpelainen@sihti.fi.

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 30.09.2023
Julkaistu 08.09.2023
Sijainti Kajaani, Kuhmo, Sotkamo
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Kaivos
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta