Telineaputyöntekijöitä Kemi-Tornio

Kemi, Tornio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 01.10.2023

Hae työpaikkaa

Telineaputyöntekijöitä Kemiin ja Tornioon!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä asiakasyrityksiimme Kemiin ja Tornioon. Työtehtäviin kuuluu avustavat telinetyöt sekä muun muassa telineiden kasaaminen, purkaminen ja kantaminen. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME Aikaisempi kokemus telineaputöistä tai rakennusaputehtävistä katsotaan eduksi, mutta otamme myös huomioon aloittelijat hyvällä asenteella!

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Hyvä fyysinen kunto koska työ voi olla fyysistä -Kyky työskennellä korkeilla paikoilla -18-vuoden ikä -Reipas ja motivoitunut asenne -Turvallinen työskentelyote -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Rakennusaputyöntekijä, telineaputyöntekijä, telineasentaja, rakennusala, Kemi, Tornio, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 01.10.2023
Julkaistu 13.09.2023
Sijainti Kemi, Tornio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Kreeta Hurskainen
kreeta.hurskainen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta