Ratsastuksenohjaaja

Oulu

Osa-aikainen

Hakuaika päättyy 01.10.2023

Hae työpaikkaa

TYÖTEHTÄVÄT

Oletko kiinnostunut työskentelemään hevosten parissa? Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tai hevosalan koulutus? Mikäli jokin edeltävistä kuvastaa sinua, niin tässä olisi oiva mahdollisuus kerätä alan kokemusta lisää. Etsimme ratsastuksenohjaajaa, taikka harrasteohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Ankkurilahden Ratsutilalle.

Työnkuvaasi kuuluu kolmena päivänä viikossa ratsastustuntien ohjaaminen, oppilaat ovat alkeinen- helppo B tasoisia, re ristikko-70cm. Työ on osa-aikainen, 5-8h/pv eikä siihen kuulu tallitöitä. Halutessaan tallitöitä voi tehdä niinä päivinä, kun opetusta ei ole.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME

- Vakituisen työsuhteen - Avaimet ammattitaidon kehittämiseen - Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa - Mukavat työkaverit - Palkkaus TES mukaisesti

EDELLYTÄMME

Työssä eduksesi katsotaan hevosalan koulutus, joko ratsastuksenohjaajan, tai harrasteohjaajan pätevyys. Tärkeä edellytys tehtävässä onnistumiseen on aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Alan koulutus ei ole välttämätön. Avain työssä onnistumiseen innostunut työskentelyote ja motivaatio olla alan ammattilainen aurinkoisella asenteella. Osa opetettavista oppilaista on lapsia, osa aikuisia.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-Konsultti Maria Hänniselle, 040 182 7435 P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT hevoset, ratsastus, ratsastuksenohjaaja, harrasteohjaaja, Oulu, Sihti

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 01.10.2023
Julkaistu 15.09.2023
Sijainti Oulu
Tyyppi Rekrytointi
Toimiala Muu
Yritys Ankkurilahden ratsutalli
Hae työpaikkaa
Maria Hänninen image
Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta