Muottitimpuri

Oulu

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 11.06.2024

Hae työpaikkaa

TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista muottitimpuria. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta muottikirvesmiehentöistä, valutöistä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Työ on pääsääntöisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä, jota tehdään arkisin 40 h/vko.

Muottikirvesmiehenä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä. Edellytämme hakijoilta vahvaa osaamista muotti- ja betonointitöistä. Tärkeä osa tehtävää ovat järjestelmämuotti- ja suurmuottityö, sekä kappaletavaralaudoitukset. Piirustusten lukutaito on edellytys työtehtävään.

Työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaan omille kirjoille.

TARJOAMME

- Kunnolliset työvarusteet - Avaimet ammattitaidon kehittämiseen - Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa - Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME

Työtehtävässä eduksesi on 5. vuoden kokemus alalta yllämainituista työtehtävistä. Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat reipas asenne, innostunut työskentelyote, joustamiskyky ja hyvä fyysinen kunto. Työssä tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihtiin Maria Hänniselle numeroon 044 0182 7435.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 11.06.2024
Julkaistu 21.05.2024
Sijainti Oulu
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Maria Hänninen image
Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta