Rakennussiivoojia Inariin

Inari

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 17.12.2023

Hae työpaikkaa

Rakennussiivoojia Inariin!

TYÖTEHTÄVÄT Etsimme asiakkaallemme rakennussiivoojia Inariin. Siivooja pitää huolen työmaan siisteydestä ja järjestyksestä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME -Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit -Palkkauksen talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaan

EDELLYTÄMME Aiempi työkokemus ja/tai alan koulutus katsotaan eduksi mutta otamme myös huomioon hakijat reippaalla asenteella. Tärkeintä on hakijan halu oppia ja omatoiminen työskentelykyky.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Fyysinen kunto sillä työ on fyysistä -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Ajokortti ja auto, jotta pääset työmaalle -Haemme tehtävään paikallisia tekijöitä eli meillä ei ole majoitusta reissutyöntekijöille

OTA YHTEYTTÄ Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Lisätietoja tehtävästä antaa Kreeta Hurskainen, 040 486 3829, kreeta.hurskainen@sihti.fi. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT Rakennussiivooja, siivooja, rakennusaputyöntekijä, Inari, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 17.12.2023
Julkaistu 28.11.2023
Sijainti Inari
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Kreeta Hurskainen
kreeta.hurskainen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta