Rakennusalan osaajia

Kittilä, Kittilä

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 23.06.2024

Hae työpaikkaa

Rakennusalan osaajia Kittilään!

TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme rakennusalantekijöitä erilaisiin kohteisiin asiakasyrityksillemme Kittilään. Työkohde ja -tehtävät voivat vaihdella asiakkaan mukaan. Kohde valitaan osaamisen ja toiveiden perusteella, joten kerrothan hakemuksessasi minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja, ja minkä koet olevan vahvinta osaamistasi. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME

-Kunnolliset työvarusteet -Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa -Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME

Olisi mahtavaa, mikäli sinulla olisi aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä, mutta voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta otamme myös huomioon kokemuksella kertyneen osaamisen. Arvostamme myös hyvää asennetta ja tekevää työotetta.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat: -Omatoiminen ja turvallinen työskentelyote -Voimassa oleva työturvallisuuskortti -Muut kortit katsotaan eduksi -Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT

Talonrakennusala, rakennusala, Rovaniemi, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 23.06.2024
Julkaistu 04.03.2024
Sijainti Kittilä, Kittilä
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Kreeta Hurskainen
kreeta.hurskainen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta