Lumiauran kuljettaja

Oulu

Osa-aikainen

Hakuaika päättyy 04.12.2023

Hae työpaikkaa

Haetaan maarakennustaitoista lumiauran kuljettajaa, Oulu

TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme asiakasyrityksellemme lumiaurakuljettajaa, jolla olisi myös kokemusta maarakennusalantehtävistä. Toivomme työntekijältä reipasta asennetta ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Työ on sesonki painotteista, työaika on 0-40 h/vko. Viikoittainen työaika riippuu asiakkaamme tarpeesta, johon vaikuttaa olennaisesti lumen määrä.

Työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaan omille kirjoille.

TARJOAMME

- Kunnolliset työvarusteet

- Avaimet ammattitaidon kehittämiseen

- Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa

- Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME

Työtehtävässä edellytämme B-ajokorttia. Tärkeimpiä ominaisuuksia reipas asenne ja innostunut työskentelyote.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian, kuitenkin 4.12.2023 mennessä. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihtiin Kalle Keskitalolle numeroon 050 444 4424.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 04.12.2023
Julkaistu 20.11.2023
Sijainti Oulu
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Kalle Keskitalo
kalle.keskitalo@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta