Kesätöihin raksalle!

Tampere

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 27.02.2024

Hae työpaikkaa

Miltä näyttävät sinun kesäunelmasi? Onko haaveissasi reppureissu maailman ympäri tai kenties uusi kulkupeli? Odotatko innoissasi kesän festareita ja mökkireissuja, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai unelmoitko enemmän itsesi ja työkokemuksesi kehittämisestä?

Niin tai näin, kesä on parasta aikaa kartuttaa sekä arvokasta työkokemusta että kassaa unelmien toteutumista varten! Sihti tarjoaa tänäkin kesänä useille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa rakennusalan asiakasyrityksissämme ympäri Tampereen.

Etsimme kesätyöntekijöitä monipuolisesti eri tehtäviin aina rakennusapulaisista maanrakennustyöntekijöihin ja timpureista ratatyöntekijöihin! Työtehtäväsi voivat olla kokemuksestasi riippuen työmaiden avustavia työtehtäviä tai vaativampia ammattitöitä.

Tehtävästä riippuen alan koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä kaikissa paikoissa. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta - kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Jos sinulla on oma auto käytössä, se helpottaa kauempana sijaitseville työmaille kulkemista.

Työt alkava sopimuksen mukaan ja kesätöiden kesto on sovittavissa tilanteesi mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme, unohtamatta kilpailukykyistä palkkatasoa. Lisäksi käytössäsi on työterveytemme kattavat palvelut sekä laadukkaat työvaatteet ja välineet.

Laita hakemusta tulemaan tai soita meille, niin jutellaan mistä sinä olisit kiinnostunut!

Lisätietoja kesätyömahdollisuuksistamme antaa: Samuli Kinnunen 040 191 8443 samuli.kinnunen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco- Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 27.02.2024
Julkaistu 12.02.2024
Sijainti Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Samuli Kinnunen
samuli.kinnunen@adecco.fi
Jaa työpaikka
Tulosta