Huoltoseisokkipalvelu

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä

Huoltoseisokki turvallisesti ja sujuvasti

Huoltoseisokki on ratkaisevan tärkeä ajanjakso tehtaan tulevaisuuden toiminnan varmistamiseksi. Huoltoseisokin aikaisilla huolto- ja kunnossapitotoimenpiteillä mahdollistetaan tehtaan toimintojen häiriöttömyys ja turvallisuus niin lähitulevaisuudessa kuin myös myöhempinä vuosina.

Huoltoseisokki on kuitenkin yritykselle mittava panostus ja investointi, joka vaatii huolellista suunnittelua, aikaa ja resursseja. Huoltoseisokin ytimessä on riittävä henkilöstön määrä, jotta tehtaan toiminnot ja tarvittavat huoltotoimenpiteet saadaan hoidettua. Huoltoseisokki voi tuoda mukanaan myös ennakoimattomia muutoksia, esimerkiksi tarpeen lisätä hyvinkin lyhyellä varoitusajalla erityisosaamista, jota yrityksessäsi ei vielä ole.

Varmista, että yrityksesi huoltoseisokki sujuu sovitussa aikataulussa ja turvallisesti – valitse HR-kumppaniksesi huoltoseisokkipalveluiden asiantuntija, joka ymmärtää toimialasi erityistarpeet! Sihdin henkilöstövuokrauspalveluiden avulla yrityksesi saa tarvitsemaansa työvoimaa joustavasti ja nopeasti.

Icon

Ota yhteys Sihdin valtakunnallisesti toimivaan huoltoseisokkitiimiin

Icon

Sihti etsii työntekijät, joita yrityksesi tarvitsee huoltoseisokin suorittamiseen

Icon

Sihti työnantajana huolehtii työntekijöiden työsuhteiden koko elinkaaresta

Ota yhteyttä

Sihti tukee yritystäsi huoltoseisokissa

 • Arrow icon jouhevasti ja nopeasti – Sihdin valtakunnallisesta työntekijäpoolista voi löytyä huoltoseisokkitöihin sopiva tekijä nopeasti
 • Arrow icon kustannustehokkaasti – Sihti huolehtii työnantajana henkilöstökuluista, eikä yritykseltäsi veloiteta muuta kuin työntekijöiden toteutuneet työkustannukset
 • Arrow icon maanlaajuisesti ja jokaisella Suomen alueella – tiimimme toimii valtakunnallisesti, joten voimme palvella yritystäsi sijainnista riippumatta, ja meillä on vahva ymmärrys alueellisista erityispiirteistä
 • Arrow icon asiakaslähtöisesti – HR-kumppaninasi Sihti huolehtii koko työllistämisprosessista aina hakuvaiheesta työsuhteen ylläpitämisen eri vaiheisiin, jotta säästät resursseja ja kustannuksia

Henkilöstövuokraus huoltoseisokissa

Henkilöstövuokraus on joustava ja kustannustehokas keino henkilöstötarpeiden hallintaan. Henkilöstövuokrauskumppaninasi Sihti huolehtii koko prosessista alusta loppuun – Sihti huolehtii kaikista työntekijän työsuhdeasioista aina työsopimuksen kirjoittamisesta ja palkanmaksusta koko työsuhteen hallinnointiin. Henkilöstövuokrauksessa yritykseltäsi veloitetaan työntekijän toteutuneet työkustannukset. Näin yrityksesi on helpompi ennakoida, millaiset henkilöstöön liittyvät kulut todellisuudessa ovat.

Työnantajana Sihti huolehtii työntekijöiden tyytyväisyydestä ja viihtyvyydestä varmistamalla, että työntekijöiden työsuhteet ja palkat ovat kunnossa ja työehtosopimuksista pidetään kiinni. Sihti painottaa erityisesti työntekijöiden työturvallisuutta eri työmailla – myös huoltoseisokeissa, joissa henkilöstömäärän äkillinen kasvaminen voi aiheuttaa haasteita työturvallisuuden organisoimisessa. Sihti huolehtiikin työntekijöidensä työturvallisuudesta takaamalla, että jokaisella työntekijällä on kunnolliset työvarusteet ja voimassa olevat pätevyyskortit. Lisäksi jokainen työntekijä perehdytetään työsuhteen alkuvaiheessa, ja mahdolliset työturvallisuusriskit käydään läpi ennakoivasti.

”Työkuorma muuttuu päivittäisellä ja viikoittaisella tasolla hyvinkin paljon. Kun on tarvittu enemmän työntekijöitä, Sihdiltä on saatu tähän apua.”

Projektipäällikkö Altti Renfors, Bilfinger Nordics

Sihtaa uudelle uralle – löydä uusi työsi Sihdin avulla!

Uuden työpaikan etsiminen sujuu Sihdin avulla näppärästi. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on juuri nyt tarjolla – jos avoimista työpaikoistamme ei löydy seuraavaa työpaikkaasi, voit lähettää avoimen hakemuksesi meille.

Kun rekisteröidyt Sihdin sivuilla työnhakijaksi, voimme ottaa sinuun yhteyttä – meillä voi olla sinua kiinnostava pesti tarjolla!

Tutustu Sihdin toimialoihin

Sihti palvelee yritystäsi laajasti rakennusalan ja teollisuuden henkilöstötarpeissa. Tutustu sinua kiinnostavaan toimialaan painamalla kuvaketta!

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!