Kajaani

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Kajaanissa

Sihdillä on Kajaanissa pitkä perinne joustavana ja nopeana henkilöstöratkaisujen tarjoajana, joka tarjoaa parhaat työpaikat Kajaanissa.  Sihdin sitoutuneet ja ammattitaitoiset tiimiläiset ovat palvelleet Kainuun jylhissä maisemissa jo vuodesta 2013. Tavoitteemme on yksiselitteisesti olla luotettava ja paikallinen kumppani asiakasyrityksillemme ja työntekijöillemme.

Kajaanissa on tunnetusti ihan oma aikavyöhykkeensä: kainuulaisten vuorokauteen mahtuu kokonaiset 26 tuntia. Näin ollen me Sihdillä voimme auttaa asiakkaitamme, työntekijöitämme ja työnhakijoitamme kahden tunnin verran enemmän!

Kajaani

Kajaani

Lönnrotinkatu 12a,
87100 Kajaani

+358 50 444 4495 Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä!

Tomi Rautsi

Yksikön päällikkö

Phone icon +358 50 441 8931 Email icon tomi.rautsi@adecco.fi
Rosa Pitkänen

Asiakkuuspäällikkö

Phone icon +358 40 481 1405 Email icon rosa.pitkanen@sihti.fi
Petri Tikkanen

Kehityspäällikkö, rakentaminen

Phone icon +358 50 444 4469 Email icon petri.tikkanen@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Kajaanissa

Sihti on markkinajohtaja Kainuun alueella, mikä perustuu nopeaan, tehokkaaseen ja ratkaisukeskeiseen tapaamme toimia. Toimintamme ydin on asiakaslähtöisyys, mikä tarkoittaa sitä, että ymmärrämme asiakasyritystemme tarpeita ja tarjoamme yrityskohtaiset ratkaisut erilaisiin henkilöstötilanteisiin. Kajaanin toimipisteelle tuttu rento ja ystävällinen meininki on säilynyt toimistolla läpi jokaisen toimintavuoden.

Sihti Kajaanin tiimi on helposti tavoitettavissa – olemme vain puhelinsoiton päässä. Sihti on löytänyt asiakasyrityksilleen alaslaskukattotimpureita, rakennuspuuseppiä, maanrakennustyöntekijöitä sekä -koneenkuljettajia, mutta autamme myös asiantuntijoiden hakemisessa ja houkuttelemisessa. Sisukkaina kajaanilaisina Sihtiläisinä meillä on taito löytää sopiva tekijä yrityksellesi!

Kajaanissa palvelusalkkumme on laaja; tarjoamme asiakasyrityksillemme joustavat henkilöstövuokrauspalvelut, räätälöitävät rekrytointiratkaisut sekä oppisopimusyhteistyön. Saman katon alla sijaitsevan emoyhtiömme Adeccon tiimin kautta yritysten on mahdollista saada laveutta rekrytointeihin esimerkiksi suorahaun ja erilaisten arviointimenetelmien, kuten soveltuvuusarvion, avulla.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Kajaanissa

Rakennusalalla on Kajaanin seudulla runsaasti työpaikkoja tarjolla niin kokeneille, pitkän linjan ammattilaisille kuin ensimmäistä työpaikkaa etsiville kesätyöntekijöille. Erityisesti maanrakennusalan, teollisuuden ja metallialan osaajille riittää alueella runsaasti kysyntää nyt ja tulevaisuudessa – Sihdin kautta löytyy työtä rakennusaputyöntekijöille, ammattitimpureille kuin työnjohtajille. Avullamme voit löytää uuden työpaikkasi asiakasyrityksessämme rekrytoinnin kautta tai Sihdin vuokratyötekijänä. Rakennusalalla on mahdollisuus löytää pitkäkestoinen kokoaikatyö, mutta Sihdin vuokratyöntekijänä voit työskennellä joustavasti keikkatöissä oman aikataulusi mukaisesti, jolloin sinulla jää enemmän aikaa nauttia Kainuun kauniista luonnosta.

Sihti työantajanasi haluaa varmistaa, että työsuhteesi kaikki työvaiheet menevät, kuten pitääkin. Haluamme, että viihdyt työntekijänämme! Esimerkkinä tästä on vahva panostuksemme työturvallisuuteen – meiltä saat esimerkiksi kunnolliset ja turvalliset turvavarusteet sekä kattavan työturvallisuusperehdytyksen työsuhteesi alussa.

Sihtaatko siis uuteen työhön? Anna Sihdin auttaa ja ota meihin yhteyttä!

Etsin työtä

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!