Tampere

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Tampereella

Sihdin juuret juontavat Näsijärven rannalle – Sihdin toiminta alkoi vuonna 2009 juuri Tampereella, ja vaikka vuosien varrella toimintamme on laajentunut koko Suomeen, meillä on edelleen vahva jalansija rakennusalan henkilöstökumppanina Pirkanmaan talousalueella. Kauttamme löytyvät työntekijät ja parhaimmat työpaikat Tampereella nopeasti.

Yksi menestyksemme saloista on ammattitaitomme. Tampereen Sihdin tähtisikermä on sekoitus kokeneita konkareita ja asiaan perehtyneitä, innokkaita tulevaisuuden asiantuntijoita – naurulta ei voi välttyä, kun meillä poikkeaa! Meiltä löytyy aina aikaa työntekijöillemme, työnhakijoille sekä asiakkaille kaikissa töihin liittyvissä onnistumisissa ja myös murheissa.

Tiimimme mahtava meininki tarttuu myös asiakkaisiimme, joten olemme valaneet tukevan betonijalan Tampereen työmarkkinoille alan luotettavana kumppanina, joka ymmärtää alan erityispiirteitä ja haasteita.

Yhteystiedot

Tampere

Tampellan Esplanadi 2,
33100 Tampere

+358 50 444 4447 Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä

Ville Pelamo

Yksikön päällikkö

Phone icon +358 400 358 275 Email icon ville.pelamo@adecco.fi
Joni Lindgren

Avainasiakaspäällikkö

Phone icon +358 40 183 4540 Email icon joni.lindgren@sihti.fi
Mika Myllylä

Myyntipäällikkö

Phone icon +358 50 444 4447 Email icon mika.myllyla@sihti.fi
Altti Saarikoski

Account Manager

Phone icon +358 40 635 9356 Email icon altti.saarikoski@sihti.fi
Sanna Heikkilä

Senior HR-konsultti

Phone icon 040 575 3208 Email icon sanna.heikkila@adecco.fi
Jonna Salonen

Rekrytointikonsultti

Phone icon +358 40 185 3079 Email icon jonna.salonen@sihti.fi
Juuso Leijo

Myyntipäällikkö

Phone icon +358 50 444 4456 Email icon juuso.leijo@adecco.fi
Samuli Kinnunen

Rekrytointikonsultti

Phone icon +358 40 191 8443 Email icon samuli.kinnunen@adecco.fi
Sami Pasori

Rekrytointikonsultti

Phone icon +358 40 191 8677 Email icon sami.pasori@adecco.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Tampereella

Pyrimme tarjoamaan asiakasyrityksillemme mahdollisimman monipuoliset palvelut erilaisiin henkilöstökysymyksiin. Painotamme asiakaslähtöisyyden merkitystä, mikä meille tarkoittaa sitä, että kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme tarpeita ja kykenemme löytämään oikeat tekijät, kaipaapa asiakkaamme osaamista tiettyyn työvaiheeseen työmaalla tai lisätukea kiirehuippuun.

Asiakkaamme luottavat meihin ennen kaikkea vastuullisena henkilöstövuokrauksen kumppanina, mutta meillä on myös vahva osaaminen rakennusalan rekrytointiprosesseissa. Lisäksi työlaatikostamme löytyvät välineet muun muassa huoltoseisokeissa tukemiseen ja oppisopimuksen kautta uusien työntekijöiden tavoittamiseen. Mikä tahansa yrityksesi henkilöstökysymys onkaan, tiimimme auttaa sinua – meiltä löytyy henkilöstöpalvelualan asiantuntemusta koko rakentamisen tehtäväkirjoon.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Tampereella

Yhtenä maamme suurimmista kaupungeista rakennusalalla on runsaasti mielenkiintoisia tehtäviä tarjolla kokeneille ammattilaisille ja työelämässä ensimmäisiä askeleita ottaville – torninosturinkuljettajista aputyöntekijöihin ja ammattitimpureista projektipäälliköihin.

Jos työllistyt Sihdin vuokratyöntekijänä asiakasyrityksemme työmaalle, voit luottaa siihen, että vastuullisena työnantajana huolehdimme jokaisesta työsuhteesi vaiheesta. Monet rakennusalan tehtävät ovat määräaikaisuuksia, mutta meillä on myös tarjolla pitkäkestoisia pestejä. Välitämme työntekijöistämme ja takaamme, että jokaisella työntekijällämme on muun muassa kunnolliset, tehtäväkohtaiset työvarusteet työmaalle lähdettäessä.

Koska etsimme asiakasyrityksillemme työntekijöitä myös rekrytointien kautta, sinulla on mahdollisuus löytää mielekäs työtehtävä suoraan asiakkaamme kirjoilla. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan mukavassa yrityksessä!

Etsin työtä

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!