Turku

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Turussa

Siellä, missä Aurajoki virtaa, on myös Sihdin toimisto. Vuodesta 2016 lähtien Sihdin toimisto on tuonut oranssin pilkahduksen Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin, Turkuun. Toimistomme sijaitsee nykyään aivan Turun tuomiokirkon liepeiltä Eerikinkadulla, mutta palvelemme niin asiakkaitamme kattavasti koko Varsinais-Suomen alueella. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisimpia työpaikkoja Turussa.

Uskomme, että laadukkaalla, paikallisella palvelulla on suuri merkitys sekä asiakkaillemme että kauttamme työtä hakeville – ymmärrämme Turun talousalueen erityispiirteitä. Sihdin Turun tiimin loistava yhteishenki ja sitoutuneisuus välittyvät sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme.

Asiakasyritystemme kanssa yhteistyössä painottuu kumppanuussuhteen rakentaminen ja ylläpitäminen, mikä meille tarkoittaa sitä, että kannamme aina vastuun toiminnastamme. Sen vuoksi olemme asiakkaillemme luotettava, vakaa kumppani. Toimintamme ytimessä ovat joustavuus ja asiakaslähtöisyys – Turun Sihti-tiimi ymmärtää rakennusalan haasteita ja vaatimuksia, sillä tiimillämme on aiempaa rakennusalan työkokemusta ja lisäksi vankkaa asiantuntemusta henkilöstöpalvelualalta. On yksi valttikorteistamme, että tiimimme ymmärtää syvällisesti sekä rakennus- että henkilöstöalan.

Yhteystiedot

Turku

Eerikinkatu 2,
20100 Turku

+358 50 444 4468 Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä!

Tommi Salohalme

Senior Business Manager

Phone icon +358 50 444 4468 Email icon tommi.salohalme@sihti.fi
Ossi Syrjälä

Myynti- ja HR-konsultti

Phone icon +358 40 703 5375 Email icon ossi.syrjala@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Turussa

Turun toimistossa painopiste on erityisesti rakennusalan henkilöstövuokrauksessa, ja lisäksi löydämme työntekijöitä myös kiinteistöhuollon tehtäviin. Rakennusalalla etsitään usein ammattilaisia lyhyisiin projekteihin, mutta yhtä lailla huolehdimme toimihenkilörekrytoinnit alkuvaiheista maaliin asti. Yksi asiakasyhteistyömme kulmakivistä on kattava alkukartoitus, jossa käymme huolellisesti läpi asiakkaan kanssa, millaista osaajaa lähdetään etsimään. Näin työllistämme varmasti asiakasyrityksemme sopivan työntekijän.

Turun Sihti jakaa toimistonsa emoyhtiö Adeccon Turun tiimin kanssa. Adecco ja Sihti tekevät Turussa tiivistä yhteistyötä, mikä mahdollistaa palveluvalikoiman laajuuden – pääosin rakennusalalla HR-kumppania hyödynnetään ennen kaikkea kiireellisissä henkilöstövuokraustilauksissa ja rekrytoinneissa, mutta palveluvalikoimamme kattaa myös muun muassa suorahaun, erilaiset arviointipalvelut sekä oppisopimuskoulutuksen.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Turussa

Etsitkö rakennusalan tai kiinteistöhuollon tehtäviä Varsinais-Suomen alueelta? Turun Sihti auttaa sinua löytämään uuden työn, olitpa jo alan kokenut osaaja tai esimerkiksi uuteen alaan tutustuva. Meillä on töitä tarjolla esimerkiksi rakennustyöntekijöille, ammattitimpureille, maanrakennustyöntekijöille ja konekuskeille. Turun Sihdin kautta voit löytää pitkäkestoisen työsuhteen tai esimerkiksi keikkatöitä opintojesi oheen.  

Pyrimme aina siihen, että työntekijämme ovat mahdollisimman tyytyväisiä toimintaamme. Vastuullisena työnantajana välitämme siitä, että työntekijöillämme on kaikki kunnossa työsuhteen jokaisessa vaiheessa!

Jos sinulla on työnhaku käynnissä, ota meihin rohkeasti yhteyttä, jotta voimme sopia haastatteluajan – meillä voi olla seuraava työpaikkasi tarjolla.

Etsin työtä

  Mistä aiheesta haluaisit keskustella?

  Nimi*
  Yritys*

  Sähköposti*
  Puhelinnumero

  Viesti