Turku

Rakennusalan henkilöstöpalvelut ja työpaikat Turussa

Siellä, missä Aurajoki virtaa, on myös Sihdin toimisto. Vuodesta 2016 lähtien Sihdin toimisto on tuonut oranssin pilkahduksen Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin, Turkuun. Toimistomme sijaitsee nykyään aivan Turun tuomiokirkon liepeiltä Eerikinkadulla, mutta palvelemme niin asiakkaitamme kattavasti koko Varsinais-Suomen alueella. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisimpia työpaikkoja Turussa.

Uskomme, että laadukkaalla, paikallisella palvelulla on suuri merkitys sekä asiakkaillemme että kauttamme työtä hakeville – ymmärrämme Turun talousalueen erityispiirteitä. Sihdin Turun tiimin loistava yhteishenki ja sitoutuneisuus välittyvät sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme.

Asiakasyritystemme kanssa yhteistyössä painottuu kumppanuussuhteen rakentaminen ja ylläpitäminen, mikä meille tarkoittaa sitä, että kannamme aina vastuun toiminnastamme. Sen vuoksi olemme asiakkaillemme luotettava, vakaa kumppani. Toimintamme ytimessä ovat joustavuus ja asiakaslähtöisyys – Turun Sihti-tiimi ymmärtää rakennusalan haasteita ja vaatimuksia, sillä tiimillämme on aiempaa rakennusalan työkokemusta ja lisäksi vankkaa asiantuntemusta henkilöstöpalvelualalta. On yksi valttikorteistamme, että tiimimme ymmärtää syvällisesti sekä rakennus- että henkilöstöalan.

Yhteystiedot

Turku

Eerikinkatu 2,
20100 Turku

+358 50 444 4475 Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-16:00

Ota yhteyttä!

Joni Lindgren

Avainasiakaspäällikkö

Phone icon +358 40 183 4540 Email icon joni.lindgren@sihti.fi
Ossi Syrjälä

Myynti- ja HR-konsultti

Phone icon +358 40 703 5375 Email icon ossi.syrjala@sihti.fi

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi rakennusalalla Turussa

Turun toimistossa painopiste on erityisesti rakennusalan henkilöstövuokrauksessa, ja lisäksi löydämme työntekijöitä myös kiinteistöhuollon tehtäviin. Rakennusalalla etsitään usein ammattilaisia lyhyisiin projekteihin, mutta yhtä lailla huolehdimme toimihenkilörekrytoinnit alkuvaiheista maaliin asti. Yksi asiakasyhteistyömme kulmakivistä on kattava alkukartoitus, jossa käymme huolellisesti läpi asiakkaan kanssa, millaista osaajaa lähdetään etsimään. Näin työllistämme varmasti asiakasyrityksemme sopivan työntekijän.

Turun Sihti jakaa toimistonsa emoyhtiö Adeccon Turun tiimin kanssa. Adecco ja Sihti tekevät Turussa tiivistä yhteistyötä, mikä mahdollistaa palveluvalikoiman laajuuden – pääosin rakennusalalla HR-kumppania hyödynnetään ennen kaikkea kiireellisissä henkilöstövuokraustilauksissa ja rekrytoinneissa, mutta palveluvalikoimamme kattaa myös muun muassa suorahaun, erilaiset arviointipalvelut sekä oppisopimuskoulutuksen.

Etsin työntekijää

Rakennusalan avoimet työpaikat Turussa

Etsitkö rakennusalan tai kiinteistöhuollon tehtäviä Varsinais-Suomen alueelta? Turun Sihti auttaa sinua löytämään uuden työn, olitpa jo alan kokenut osaaja tai esimerkiksi uuteen alaan tutustuva. Meillä on töitä tarjolla esimerkiksi rakennustyöntekijöille, ammattitimpureille, maanrakennustyöntekijöille ja konekuskeille. Turun Sihdin kautta voit löytää pitkäkestoisen työsuhteen tai esimerkiksi keikkatöitä opintojesi oheen.  

Pyrimme aina siihen, että työntekijämme ovat mahdollisimman tyytyväisiä toimintaamme. Vastuullisena työnantajana välitämme siitä, että työntekijöillämme on kaikki kunnossa työsuhteen jokaisessa vaiheessa!

Jos sinulla on työnhaku käynnissä, ota meihin rohkeasti yhteyttä, jotta voimme sopia haastatteluajan – meillä voi olla seuraava työpaikkasi tarjolla.

Etsin työtä

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!