Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Rakennusapumies Kesätyö

Kiinnostaako kesätyöt raksalla? Haluatko saada lisää kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä? Etsimme reippaita ja kehityshaluisia rakennusalan tekijöitä Tampereelle. Rakennusapumiehenä pääset tekemään monipuolisia avustavia työtehtäviä erilaisille työmaille. Hakijoita toivomme ennen kaikkea reipasta ja rehtiä, asennetta, oma-aloitteista työotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden. 
  
Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.  
Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.  
Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätietoja:
Valtteri Söder
valtteri.soder@sihti.fi

Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa.

Lisätiedot:

Sijainti Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Hakuaika alkaa 09.02.2021
Hakuaika päättyy 26.03.2021
Työaika Kokoaikainen
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hakuosoite www-linkki