Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Apulainen rakennuksille

Etsimme reippaita ja kehityshaluisia tekijöitä Pirkanmaan alueelle. 
Apulaisena pääset näkemään monipuolisia työtehtäviä erilaisilla työmailla, kehittämään osaamistasi ja suuntautumaan sinua kiinnostaviin työtehtäviin. Voit olla vasta-alkaja tai kokeneempi konkari, sillä tehtäviä löytyy laidasta laitaan. 

Maksamme kaikille lokakuussa työn aloittaneille BONUKSEN.

 Hakijoita toivomme ennen kaikkea reipasta ja rehtiä asennetta, oma-aloitteista työotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden. 

Lisätietoja: 
Altti Saarikoski  
puh: 040-6359356
altti.saarikoski@sihti.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.  
Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.  
Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätietoja:
Altti Saarikoski
altti.saarikoski@sihti.fi

Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa.

Lisätiedot:

Sijainti Tampere
Tyyppi Rekrytointi
Hakuaika alkaa 29.08.2022
Hakuaika päättyy 11.12.2022
Työaika Kokoaikainen
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hakuosoite www-linkki