Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Kokeneita sähköasentajia Rovaniemelle

Haemme asiakkaallemme kokeneita SÄHKÖASENTAJIA pitkään työsuhteeseen Rovaniemelle!

Etsimme alan ammattilaisia itsenäisiin ja pidempiaikaisiin projekteihin. Kerrothan hakemuksessasi, minkälaista osaamista sinulta löytyy. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaalle! 

Työssä edellytetään sähköalan perustutkintoa ja työkokemusta alalta, alan lisäkoulutus on eduksesi. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä reipasta työotetta ja asennetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan suomen kielen taitoa. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortit. 

Löydät ilmoituksesta linkin tai painikkeen, joka ohjaa sinut meille. Sihdiltä saat laadukkaat työvaatteet, kilpailukykyisen palkan sekä työterveyshuollon Terveystalolla. 

Lisätietoa: 
Minja Murtomaa
050 444 4452

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja:
Minja Murtomaa
minja.murtomaa@adecco.fi

Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa.

Lisätiedot:

Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Hakuaika alkaa 08.10.2021
Hakuaika päättyy 21.10.2021
Työaika Kokoaikainen
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hakuosoite www-linkki