Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Rakennustyöntekijöitä Rovaniemelle

Etsimme RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Rovaniemelle!

Työhösi rakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä niin uudis- kuin saneeraustyömaillakin. Päivät voivat kulua esimerkiksi runkotöiden, väliseinien rakentamisen, levytysten tai viimeistelytöiden parissa. Kerrothan hakemuksessa esimerkiksi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja. 

Edellytämme hakijoilta jo aiempaa rakennustyömaan kokemusta ja kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä olet oma-aloitteinen. Työturvallisuuskortti tulee myös olla voimassa ja oma auto katsotaan eduksi. 

Laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää. Haethan mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana!

Lisätietoja:
Minja Murtomaa
050 444 4452

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja:
Minja Murtomaa
minja.murtomaa@sihti.fi

Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa.

Lisätiedot:

Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Hakuaika alkaa 03.12.2021
Hakuaika päättyy 23.12.2021
Työaika Kokoaikainen
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hakuosoite www-linkki