Työntekijätarina: Maanrakennusammattilaiselle töitä Sihdin avulla

Lukuaika:

3 min

20.06.2023

Työntekijätarina: Maanrakennusammattilaiselle töitä Sihdin avulla

20.06.2023

Sihdin kautta löytyy töitä pitkän linjan tekijöille. Nykyään omaa yritystään pyörittävä Arto, joka ehti työskennellä Sihdillä muutaman vuoden, kertoo, millaista Sihdin työskentely Sihdin kautta oli ja miksi hän aikoinaan valitsi Sihdin työnantajakseen. 

Sihdillä on töitä ammattilaisille

Arto on pitkän linjan maanrakennustyöntekijä. Kun hän lähetti vuonna 2020 hakemuksensa Sihdille, oli hän jo saanut työtarjouksia muualta – Tommi Salohalme, Senior Business Manager Sihdillä, lupasi kuitenkin löytää Artolle uuden pestin vuorokauden sisään. Näin tapahtuikin – ja Arto aloitti Sihdin työntekijänä.

Salohalmeella ei ole Artosta kuin hyvää sanottavaa. “Arto on ammattilainen, jonka voi laittaa mihin tahansa töihin, kun on niin hyvä tausta”, hän kehaisee. Arto on nyt toiminut yrittäjänä maanrakennusalalla, mutta hän on pitänyt yhteyttä Tommin kanssa Sihti-vuosien päätyttyäkin.

Sihti on rakennusalaan ja teollisuuteen erikoistunut luotettava ja vastuullinen toimija, ja asiantuntevan henkilöstömme avulla työpaikat löytyvät niin kokeneille konkareille kuin alanvaihdosta pohtiville tekijöille. Vuokratyö mahdollistaa työtä hakevalle mahdollisuuden valita omaan tilanteeseen sopivan työn – kauttamme löytyy niin lyhyempiä työpätkiä vaihtelevissa työkohteissa kuin pitkäkestoisia projekteja ja kokoaikatöitä.   

Miksi juuri Sihti?

Arto oli Sihdin kautta ensin puoli vuotta määräaikaisessa työsopimuksessa, ja kun hän oli menossa uuteen työhön, hän ilmoitti työmaalla tulevansa juuri Sihdin kautta hommiin ja toisti saman myös myöhemmin toisessa työssä. Miksi Arto halusi juuri Sihdin kautta töihin?

Quote icon

Viihdyin Sihdillä todella hyvin ja voin sanoa, että on yksi parhaimmista työpaikoista, joissa olen ollut. Ei ollut mitään ongelmia esimerkiksi palkanmaksun suhteen, vaan kaikki toimi, kuten pitikin.

Yksi syy tähän oli työsuhteen sujuvuus. ”Viihdyin Sihdillä todella hyvin ja voin sanoa, että on yksi parhaimmista työpaikoista, joissa olen ollut. Ei ollut mitään ongelmia esimerkiksi palkanmaksun suhteen, vaan kaikki toimi, kuten pitikin,” Arto pohtii.  

Se, että työntekijöillämme on varmasti kaikki työasiat kunnossa aina laadukkaista ja turvallisista työvarusteista luotettavaan palkanmaksuun on meille itsestäänselvyys. Vuokratyötä koskee täysin sama lainsäädäntö kuin muitakin työsuhteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että käytämme aina samaa työehtosopimusta kuin asiakasyrityksemme, jonne vuokratyöntekijä menee työn suorittamaan. Toisin sanoen esimerkiksi vuokratyöntekijän palkka, asiaankuuluvat lisät sekä työaika määräytyvät samalla tavalla kuin asiakasyrityksessä vakituisesti työskenteleville.

Sihdin työntekijöillä on aina oma yhteyshenkilö

Jatketaan vielä edellisen kappaleen aiheella: miksi Arto valitsi juuri Sihdin työnantajakseen muiden alan toimijoiden joukosta?

Ehkäpä tärkeimpänä seikkana nousee esiin yhteyshenkilön merkitys – Sihdin työntekijöillä on aina omat nimetyt yhteyshenkilöt, joiden tehtävänä on huolehtia siitä, että työsuhteessa menee kaikki varmasti hyvin. ”Olin Sihdillä erityisen tyytyväinen Tommin ensiluokkaiseen esihenkilötyöskentelyyn. Jos on jostain asiasta tarvinnut puhua, olen ottanut luurin käteen ja soittanut Tommille, ja asiat ovat aina ratkenneet”, Arto kertoo ja jatkaa: ”Sihti on ensimmäinen henkilöstövuokrausalan yritys, jossa olen työskennellyt, ja Tommi on ehdottomasti paras esihenkilö.”

Sihdin maanrakennustyöntekijänä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä erilaisille työmaille, ja näin kesän korvilla meillä on vielä eri puolella Suomea töitä tarjolla! Etsitkö siis töitä? Käy selaamassa Sihdin avoimet työpaikat tai ota lähimpään Sihdin toimipisteeseen yhteyttä. Sihtiläisenä pääset osaksi mukavaa porukkaa, joten lämpimästi tervetuloa meille töihin!