Muottitimpuri Kajaaniin

Kajaani, Kajaani, Paltamo, Sotkamo

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 28.02.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme Kajaanin seudulle itsenäisesti työskentelevää MUOTTITIMPURIA.

Työtehtävät koostuvat muottikirvesmiehen töistä, esim. muottien pystytyksestä, esivalmistelusta, työsaumojen teosta, onteloasennuksista välipohjaan ja seinien teosta suurmuoteilla.

Etsimme itsenäisen työotteen omaavaa tekijää, jolla on kokemusta muottitimpurin työstä. Hyvä fyysinen kunto on myös eduksesi tässä tehtävässä, sillä työ saattaa olla ajoittain raskasta. Oma auto helpottaa työmaille kulkemista, mutta ei ole pakollinen. Toivomme myös, että sinulta löytyy voimassaoleva työturvallisuuskortti. Arvostamme erityisesti tekevää asennetta töitä kohtaan, joustavuutta ja huolellisuutta työtehtävissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Markus Kilpeläinen 050 444 4495 markus.kilpelainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 28.02.2023
Julkaistu 21.10.2022
Sijainti Kajaani, Kajaani, Paltamo, Sotkamo
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta