Rakennusalan ammattilainen saneerauskohteisiin

Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Vantaa

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 19.02.2023

Hae työpaikkaa

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSALAN AMMATTILAISTA Espoon alueelle saneerauskohteisiin!

Etsimme rakennustyöntekijää monipuolisella osaamisella sekä motivoituneella asenteella! Työssä voi olla niin keittiön kuin märkätilojen korjausta, joten aiempaa kokemusta vastaavasta työstä vaaditaan. Tehtäviin voi kuulua esimerkiksi laatoitukset, tasoitustyöt, lattiat, maalaus ja muu pintakäsittely. Jos pystyt itsenäisesti remontoimaan kylpyhuoneet ja saunat pärjäät työssä hyvin. Voit myös hakea paikkaa, jos pintakäsittely on sinulle muuten tuttua ja esimerkiksi maalaus- ja lattiatyöt ovat hallussa.

Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta otamme huomioon myös kokemuksella kertyneen osaamisen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työskentelyyn ja märkätilojen sertifikaatti katsotaan eduksi. Työturvallisuuden takia hakijalta odotetaan suomen kielen taitoa. Tavoitteena on löytää porukkaan sopiva henkilö, joka lopulta työllistyisi asiakkaan omille kirjoille.

Yritys tarjoaa palveluita korjausrakentamiseen ja pienempiin saneerauksiin. Kohteet sijaitsevat yleensä Espoon tai Helsingin alueella ja asiakkaina voi olla kaikkea yksityisistä asiakkaista suurempiin yrityksiin. Aiakas arvostaa henkilökohtaista palvelua, luotettavuutta ja laadukasta työnjälkeä. Näin ollen oletamme, että nämä asiat ovat myös sinulle tärkeitä. Sihdiltä saat työvaatteet, työterveyshuollon Terveystalolla sekä luotettavan palkanmaksajan. Asiakkaalta saat rempseän ja osaavan tiimin tueksesi.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää! Paikka täytetään välittömästi sopivan ehdokkaan löydettyä.

Lisätietoja: Minja Murtomaa 050 444 4452

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoinna olevat paikkamme www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 19.02.2023
Julkaistu 30.01.2023
Sijainti Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Vantaa
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta