Rakennusapulainen

Jyväskylä, Muurame

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 30.01.2023

Hae työpaikkaa

Haemme Jyväskylän alueella toimiville asiakkaillemme RAKENNUSAPULAISIA!

Rakennustyömaan avustavia tehtäviä voivat olla esimerkiksi siivoaminen, raivaaminen, purkaminen, suojausten laittaminen ja muu ammattilaisten apuna toimiminen.

Työsuhteen kesto ja aloitusajankohta vaihtelevat asiakastarpeiden ja tilauskannan mukaan. Tarjolla on myös pidempiä työsuhteita. Töitä on tarjolla uudis- ja saneerauskohteissa, ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.

Mitä odotamme sinulta?

Hakijoilta edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Rakennusapulaiselle tärkeitä ominaisuuksia ovat reipas ja ahkera asenne, joustavuus sekä hyvät yhteistyötaidot. Aiempi työkokemus rakennusalalta tai alan koulutus katsotaan eduksi, mutta uskomme töiden opettavan. Mahdollisuus oman auton käyttöön helpottaa työmaille kulkemista.

Työturvallisuussyistä odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemus sivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 30.01.2023
Julkaistu 03.01.2023
Sijainti Jyväskylä, Muurame
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Jyrki Malinen
+358 504444461 jyrki.malinen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta