Maanrakennustyöntekijöitä kevät 2023, PK-seutu

Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Nurmijärvi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 12.02.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennuksen pariin työntekijöitä! Haussa ollaan liikkeellä kevään 2023 tulevat työprojektit jo mielessä, ja haastattelemme hakijoita tammikuusta alkaen.

Tarjolla olevat työtehtävät vaihtelevat työkohteesta riippuen. Tehtävärooleja löytyy kaivinkoneen tai pyöräkuormaajan kuljettajasta aina koneen perässä kulkevaan apumieheen. Voit olla jo alalla kokenut tekijä tai hyvän motivaation omaava uusi työnhakija. Työtehtäviä on erilaisia ja omalla aiemmalla osaamisellasi on suuri merkitys!

Kokemusta jo kerryttäneen ammattilaisen tulisi hallita kattava pohjaymmärrys maanrakentamisesta, omata maanrakennuskuvien ja korkokuvien lukutaitoa sekä osata käyttää taso- ja putkilaseria.

Tuoreelta infra-alan osaajalta tulisi löytyä kehittymismotivaation lisäksi koulutus- ja työharjoittelutausta maanrakennusalalta tai käytännössä kerrytetty ymmärrys alasta ja jo jotain työkokemusta rakennusalalta.

Haussa menestyt hyvällä asenteella, ahkeralla ja oma-aloitteisella työotteella sekä hyvällä fyysisellä kunnolla. Työllistyäksesi tehtäviimme sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturvakortti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lapioi tai kauho hakemuksesi hakulinkkiin, niin katsomme juuri sopivan työn sinulle!

Lisätietoja tehtävästä antaa Taru Hintsanen p. 050 444 4420

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 12.02.2023
Julkaistu 04.01.2023
Sijainti Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Nurmijärvi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Taru Hintsanen
taru.hintsanen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta