Asentaja huoltoyksikköön, PK-seutu

Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Nurmijärvi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 05.02.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme Riikku Group:lle asentajaa huoltotehtävien pariin. Työtehtävät suoritetaan vaihtuvissa työkohteissa parvekeympäristöissä, työtehtävät keskittyvät takuuhuoltoihin ja korjauksiin. Työssä vaaditaan asiakaspalveluosaamista työkohteet kun ovat jo asumiskäytössä olevissa asunnoissa.

Hakijana menestyt haussa, jos sinulta löytyy rakennustyömailta kertynyt kokemus. Aikaisempi kokemus lasialalta katsotaan haussa eduksesi. Huomioithan että korkeanpaikan kammoinen ei tässä työssä menesty ja tähän tehtävään vaaditaan hyvä fyysinen kunto, osa asennustehtävistä suoritetaan pään yläpuolella. Työn alkuun tule saamaan kattavan perehdytyksen, joka tähtää siihen että pystyt jatkossa suorittamaan työn itsenäisesti. Työhön etsitään pitkäaikaista tekijää, joka ajan kanssa oppii hallitsemaan työn täysin itsenäisesti. Työn suorittaminen vaatii sujuvan suomen kielen taidon (suullisesti ja kirjallisesti) ja voimassa olevan työturvallisuuskortin. Sinulla tulee olla myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus! Opittuasi työtehtävät ja järjestelmät on oman auton käytöstä tarkoitus siirtyä firman pakettiauton käyttöön.

Työsuhde alkaa Rekrytointipalvelu Sihdin kautta ja koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille. Työhön etsitään pitkäaikaista tekijää, joka haluaa sitoutua työhön ja asiakasyritykseen vakituisesti.

Olisitko sinä tähän tehtävään soveltuva asentajaehdokas? Laitahan tietosi meille, ja tutustutaan haastattelun merkeissä lisää.

Lisätiedot avoinna olevasta paikasta antaa Taru Hintsanen p. 050 4444420 tai taru.hintsanen@sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 05.02.2023
Julkaistu 09.01.2023
Sijainti Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Nurmijärvi
Tyyppi Rekrytointi
Toimiala Rakennus
Yritys Riikku
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Taru Hintsanen
taru.hintsanen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta