Lumityöntekijöitä Kuopioon

Kuopio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 05.02.2023

Hae työpaikkaa

Hei sinä peloton kattojen sankari!

Haemme joukkoomme nyt useita ahkeria LUMITYÖNTEKIJÖITÄ Kuopion alueella toimivalle asiakkaallemme talvisesonkiin 2023!

Työtehtäviisi kuuluu käsilumityöt tasakatolla. Jos et arastele korkeita paikkoja, niin tässä on työpaikka juuri sinulle! Aikaisempi kokemus kattotöistä tai katolla työskentelystä katotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Meille tärkeintä on motivoitunut ja omatoiminen asenteesi! Työt vaativat hyvää fyysistä kuntoa.

Toivomme, että sinulta löytyy taskusta voimassa oleva työturvallisuuskortti. Ajokortti katsotaan eduksi, sillä työ voi sisältää työkohteiden välillä liikkumista.

Tunnistitko itsesi? Hienoa! Laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana. Työt on mahdollista aloittaa heti lumitilanteen mukaan, mutta henkilövalinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Lisätietoja:

Rosa Pitkänen p. 040 481 1405

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa myös lokaalisti ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 05.02.2023
Julkaistu 17.01.2023
Sijainti Kuopio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Rosa Pitkänen image
Rosa Pitkänen
rosa.pitkanen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta